12.10.15

Berga: Seminari pràctic d'RSE per a empreses petites i mitjanes. Dimarts 13 d'octubre matí

  • L’Agència de Desenvolupament del Berguedà organitza un taller adreçat a les empreses de la comarca
  • Josep Maria Canyelles, expert en RSE, abordarà el sentit empresarial, estratègic i vinculat a la competitivitat de l'RSE
Dimarts 13 d'octubre tindrà lloc a Berga una jornada sobre Responsabilitat Social de les Empreses adreçada preferentment a pimes i microempreses.

L’Agència de Desenvolupament del Berguedà organitza aquesta activitat dirigida a les empreses de la comarca sobre la responsabilitat social empresarial amb l'objectiu de fomentar que les petites i mitjanes empreses (PIMES) prenguin la Responsabilitat Social Empresarial com un estil de gestió propi. Durant la jornada es parlarà sobre què pot aportar la responsabilitat Social a les PIMES, es donaran a conèixer els fonaments sobre com es gestiona la responsabilitat social.

Josep Maria Canyelles, expert en RSE, portarà a terme el taller. L'objectiu és millorar la gestió i la competitivitat empresarial a través de la Responsabilitat Social Empresarial (RSE). Per això, Canyelles focalitzarà la sessió en treballar el sentit netament empresarial de l'RSE.


10:00 - Seminari LA RESPONSABILITAT SOCIAL DE LES EMPRESES: Millorar la gestió i la competitivitat.
Lloc: Agència de Desenvolupament del Berguedà (C/Lluís Millet, 33 - Berga)
Detalls: 10:00h_Presentació Sr. Jordi Escudero, Tècnic especialitzat en economia social i cooperativa de l'Agència de Desenvolupament del Berguedà

10:15h_ Primera Part , Seminari a càrrec de Josep Maria Canyelles, Expert en Responsabilitat Social de les Empreses i Organitzacions. Promotor de Responsabilitat Global. Soci-consultor de Vector 5 · Excel·lència i Sostenibilitat. Coordinador de Respon.cat, iniciativa empresarial per al desenvolupament de l'RSE a Catalunya. Assessor de la Cambra de Comerç de Barcelona i del Consell de Cambres de Comerç de Catalunya.

11:45- Break

12:00h_Segona Part.

13:00h_Cloenda.

Inscripcions:
  • Per correu:escuderogj@adbergueda.cat o al
  • Per tel. Jordi Escudero 938247700
Programa en PDF 

Aquesta activitat té lloc en el marc de la Setmana de l’Economia Social i Cooperativa, que es fa del 5 al 16 d'octubre. A més, aquesta sessió forma part de l'oferta d'activitats del Recull d'activitats de suport al teixit empresarial de la Diputació de Barcelona.  Més de 150 activitats en format taller o sessió, adreçades a empreses, principalment micro i pimes, i persones emprenedores, que es posen a disposició dels ens locals per tal que incorporin, les que considerin oportunes, a la seva oferta de serveis .