23.7.15

Participo a Generation kWh per impulsar projectes de generació renovable

He decidit participar en aquest nou model, que representa el Generation kWh, per impulsar projectes de generació renovable, amb el desig que tots plegats puguem assolir l'objectius de transformar el model energètic actual, apostant per les energies renovables i l’eficiència energètica.

Generation kWh és una opció, promoguda per la cooperativa Som Energia, per impulsar projectes de generació elèctrica renovable, i oferir una alternativa col·lectiva per superar la retirada d’incentius als projectes renovables i a les barreres a l’autoproducció individual. L’electricitat generada a les plantes construïdes, gràcies a les aportacions col·lectives, tindrà una repercussió directa a les factures de tots aquell socis i sòcies que hagin participat i tinguin contractes de llum amb Som Energia.

Invertir en aquesta iniciativa respon a la sensibilitat en sostenibilitat, però també és una reacció a la regulació de l’autoconsum que promou el govern espanyol, que mostra una voluntat desvergonyida de frenar l’autoproducció. El "peatge al sol" serveix per a mantenir ingressos per al “sistema” i desincentivar l’aparició d’instal·lacions d’autoproducció fora del control de les grans companyies.

Més informació: www.generationkwh.org


ja formes part de la Generació kWh!