3.5.15

El projecte "Fashion Revolution" permet que la gent reaccioni quan estan a punt de comprar una samarreta

  • Vegeu la reacció de la gent quan estan a punt de comprar una samarreta per dos euros i prenen consciència de com s'ha pogut fabricar a aquest preu

El projecte "Fashion Revolution" vol conscienciar la societat sobre l'explotació laboral que pateixen milions de persones. Per a fer-ho l'entitat va col·locar una màquina al centre de Berlín (Alemanya) que oferia samarretes a dos euros.

Quan els vianants introduïen una moneda apareixia a la pantalla un vídeo explicatiu sobre com estava fabricada la samarreta que estaven a punt de comprar. "Coneix la Manisha, una entre els milions de persones que fan la teva roba barata. Treballa per només 13 cèntims l'hora durant 16 hores al dia", es pot llegir a l'audiovisual.

Al final de la gravació la màquina dóna als clients l'opció de comprar l'article o de fer una donació amb els diners que han introduït. El vídeo acaba amb un eslògan rotund: "Quan la gent sap, es preocupa. Ajuda'ns a recordar-ho al món. Comparteix això per començar la revolució de la moda".

Join the revolution at: http://fashionrevolution.org/

Font: Nació digital