12.3.15

VIII Fòrum Alqvimia de la Felicitat per a Empresaris i Professionals: Eros i Economia

Avui 12 de març té lloc el VIII Fòrum Alqvimia de la Felicitat per Empresaris i Professionals a Barcelona. Idili Lizcano, fundador de Alqvimia, mantindrà un diàleg amb David Escamilla sota el lema "Eros i Economia".

¿Es possible regir l'economia no des de l'individualisme egoista neoliberal a regir per Eros?
www.forumalqvimiafelicidad.com


La patronal PIMEC acollirà el "VIII Fòrum Alqvimia de la Felicitat per Empresaris i Professionals" el proper 12 de març a Barcelona, ​​en què Idili Lizcano, fundador de ALQVIMIA, mantindrà un diàleg amb David Escamilla sota el lema "Eros i Economia"
L'economia ha viscut separada de la Vida, de les lleis de l'Univers i de la Natura. Aquesta està provocant greus perills per a la supervivència de l'ésser humà com a espècie sobre la terra.
Per exemple, la gravíssima crisi ecològica que té com a conseqüència una perillosa situació mediambiental amb l'amenaça constant del canvi climàtic, la baixa qualitat de l'aire en algunes ciutats del món ja gairebé irrespirable.
Tot això, ens demostra la necessitat d'un canvi de paradigma econòmic.
EROS I ECONOMIA és una proposta de Idili Lizcano a aquesta situació. Consisteix en tornar a sintonitzar l'Economia amb la les lleis còsmiques que regeixen la Vida i l'Univers. Així, l'Eros constitueix una font d'energia per a la protesta i es manifesta com a aspiració a una societat completament diferent.
És possible regir l'economia no des de l'individualisme egoista neoliberal a passar a regir-per Eros? És rendible aquest canvi per a les organitzacions empresarials?
Us convidem a aquest diàleg entre Idili Lizcano, fundador de Alqvimia, i David Escamilla, comunicador i escriptor, per respondre estàs i altres preguntes
Data: dijous, març 12Horari: de 18.30 h a 20.30hLloc: Auditori de PIMEC (C / Viladomat, 174. Barcelona)