3.11.14

Conferència Introducció a l'RSE, al Col·legi d'Auditors

CONFERÈNCIA - COL·LOQUI

Introducció a l'RSE. Organismes internacionals referents. Pacte Mundial, GRI, Accountability



El pròxim dia 18 de novembre a la seu del Col·legi de Censors Jurats de Comptes es desenvoluparà aquesta conferència que inaugura el Cicle sobre Responsabilitat Social Empresarial que iniciem en aquest període 2014-2015.

La responsabilitat social empresarial és un tema que cada vegada està més d'actualitat i que implanten de forma més desenvolupada totes les empreses. Conèixer el context en què es porta a terme tota aquesta dinàmica, els organismes internacionals que avalen tota aquesta àrea de coneixement i les particularitats de cadascun d'ells, és l'objectiu que tractarem en aquesta sessió.

Per l'actualitat del tema i les seves repercussions dintre d'un context tant especial com el que ens trobem en aquests moments creiem que es tracta d'una sessió formativa que pot ser molt interessant per a tots aquells que, malgrat no realitzen treballs d'aquesta naturalesa, estan vinculats a la revisió dels comptes anuals de les empreses, tenint en consideració que les tendències futures ens porten a la revisió d'informes integrats on els temes RSE cada vegada tindran una major importància.

El programa de la sessió serà el següent:    

Dia: 18 de novembre de 2014

Horari: de 17 a 20 hores
 
Presenta:

Xavier Cardona
Director del Col·legi de Censors Jurats
de Comptes de Catalunya
   
Ponents:

Josep Maria Canyelles
Promotor de Responsabilitat Global, soci-consultor de Vector 5 · Excel·lència i Sostenibilitat, i membre de la Comissió d'RSE del CCJCC
Marcos González
Media Responsable i membre de la Comissió d'RSE del CCJCC


L'assistència s'homologarà amb tres hores d'altres matèries. És necessari confirmar l'assistència a l'acte per fax o correu electrònic al Col·legi.