3.7.14

Invitació jornada de cloenda RST Penedès destinació turística responsable

  • Després dels actes de cloenda de Vilanova i la Geltrú i el Vendrell, ara toca la cloenda general a Vilafranca del Penedès.
  • La iniciativa ha permès a 20 pimes i microempreses descobrir el potencial de la responsabilitat social, i copsar el potencial per al territori.

Aquest any la FUNDACIÓ PRO-PENEDÈS FA 25 ANYS DE LA SEVA CREACIÓ i comencem amb un dels seus actes programats que serà la cloenda del programa de Responsabilitat Social Territorial amb el projecte "Penedès, Destinació Turística Responsable".

El President de la Fundació Pro-Penedès Sr. Pere Regull i Riba, ha formalitzat la invitació a l’acte de cloenda general del programa de RST “Penedès, Destinació Turística Responsable", que s’ha portat a terme durant l'any 2013 i que ha finalitzat amb molt d’èxit.

Hi han participat empreses del sector Turístic/Enoturístic dels 4 territoris de l’Àmbit Penedès (Vilanova, Igualada, el Vendrell i Vilafranca del Penedès), sota la direcció tècnica de Vector 5.

En aquesta jornada del dia 14 de juliol  a les 12h. al Centre Àgora de Vilafranca del Penedès, inaugurarà l’acte el President de la Fundació Pro-Penedès i Alcalde de Vilafranca Sr. Pere Regull  i acte seguit podrem escoltar l’experiència de una empresa de cada territori com a exemple de bona pràctica de RST i clourà l’acte el  Director General d’Economia Social i Cooperativa i Treball Autònom de la Generalitat de Catalunya, Sr. Xavier López.

  • 14 de juliol a les 12h.
  • Centre Àgora de Vilafranca del Penedès
  • Cal confirmar assistència
Noticia relacionada: