3.7.14

Avui comença el 24è Fòrum de l'Auditor Professional

24è FÒRUM DE L'AUDITOR PROFESSIONAL

Aquest any se celebra la 24a edició del Fòrum de l’Auditor Professional a la seu habitual, l’Hotel Melià Sitges. Aquesta trobada tindrà lloc els dies 3 i 4 de juliol sota el lema CONSTRUINT JUNTS EL FUTUR AFRONTEM ELS NOUS REPTES.

Entre els ponents han confirmat la seva presència l’Hble Sr. Felip Puig, conseller d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya; la Sra. Ana María Martínez–Pina, presidenta de l’ICAC i el Sr. Mario Alonso, president de l’ICJCE. El programa tècnic presentarà dotze sessions paral·leles que esperem siguin d’interès del col·lectiu. També estan programats tres debats al voltant de Models i Valors, les Empreses d’èxit i la Professió. Han confirmat la seva presència els ponents Josep Ramoneda, Antoni Castells, Edward Hugh, Oriol Amat, Miguel Freire i Antoni Abad.

El Fòrum comptarà amb la presència i participació de professionals de tot l’Estat que debatran i compartiran inquietuds i experiències dins del marc acollidor que ofereix la localitat de Sitges, tant per als participants com per als acompanyants.

Responsabilitat social pimes

El programa ofereix un any més l'oportunitat de reflexionar i aprendre sobre la gestió de la Responsabilitat Social, i enguany amb un enfocament sobre com ho fan les pimes:

Sessió 10: Com poden les pimes integrar l’estratègia d’RSC en la seva gestió. El paper de l’auditor
Coordinador:
  • Lluís Prims, Membre del Consell Directiu del CCJCC
Ponents:
  • Josep Maria Canyelles, Consultor d’RSE (Responsabilitat Global, Vector 5)
  • Ramon Novell, Director General de Cafès Novell, SA
  • Emili Coll, Soci d’Activa Auditoria & Consultoria, SLP







Accedeix a la pàgina web del 24è Fòrum de l'Auditor Professional aquí.
Descarrega el programa.

Josep Maria Canyelles forma part des del 2010 de la Comissió d'RSC del Col·legi de Censors Jurats de Comptes de Catalunya

Notícies anteriors: