17.11.13

RSE i consumidors. Fòrum OMIC a Terrassa

El proper 28 de novembre tindrà lloc a Terrassa el Fòrum d'OMIC's 2013, una jornada matinal de formació per a les Oficines Municipals d’Informació al consumidor, en la qual Josep Maria Canyelles parlarà sobre la Responsabilitat Social de les Empreses i la relació amb les persones consumidores.

Es pretén treballar el territori de manera estratègica i eficient en clau de proximitat per millorar la defensa de les persones consumidores i usuàries. Es farà en tres línies:
  • Millorar la participació d’electes dels municipis adherits a la XLC.
  • El foment de plans locals territorials en defensa de les persones consumidores.
  • L’estandardització i homogeneïtzació de criteris i millora dels sistemes d’informació.
La sessió s’organitza en tres apartats que formen part d’una mateixa temàtica: “Les Omic’s com factor de desenvolupament al territori”.
  • El primer apartat realitza una reflexió sobre el paper juga el consum responsable des de la perspectiva de la Responsabilitat Social al Territori.
  • El segon apartat l’ajuntament de Terrassa ens explicarà una proposta de Planificació local, com mètode per desenvolupar lles politiques de defensa dels consumidors al territori.
  • El tercer apartat esta dedicat al intercanviar criteris d’actuació en la Mediació de consum des de les perspectives dels diferents serveis públics de consum.
El Fòrum està organitzat per l'Àrea d’Atenció a les Persones de la Diputació de Barcelona en col·laboració de l’Àrea de Promoció econòmica i Innovació de l’Ajuntament de Terrassa. Hi intervindran com a ponents tècnics de la Xarxa Local de Consum i Josep Maria Canyelles, expert en RSE, promotor de www.ResponsabilitatGlobal.com i soci de Vector 5 · Excel·lència i Sostenibilitat.