27.10.13

Conferència i taller d'RSE a Sant Feliu de Llobregat: "El sentit empresarial de la Responsabilitat Social: beneficis i reptes"


L'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat pretén sensibilitzar i implicar les empreses locals en la gestió de la Responsabilitat Social. Per això fa un seguit d'accions de sensibilització i capacitació entre les quals us informem d'aquesta conferència i taller:

Dijous 31 de 9h a 10'30h

Master Class destinada a empresaris/empresàries i nivells directius
  • Les millors empreses estan incorporant la Responsabilitat Social Empresarial (RSE). I no és un tema de dimensió: les pimes i microempreses també. Per què ho fan?
  • Encara hi ha molt desconeixement sobre l'RSE com a estil de gestió empresarial. Es confon amb la filantropia i es redueix a l'acció social... De fet, parlem de com crear valor. Valor econòmic i social, valor sostingut.
  • Les organitzacions més ben preparades per a sobreviure i excel·lir, han de saber comprendre l'entorn i les inquietuds dels stakeholders, han de saber fer de la gestió de la complexitat un actiu, han de saber gestionar i posar en valor els seus actius intangibles.
Sessió sobre el sentit empresarial de la Responsabilitat Social, a càrrec de Josep Maria Canyelles, expert en gestió i estratègia de la Responsabilitat Social, soci-consultor de Vector 5 · Excel·lència i Sostenibilitat.

Objectiu. Aquesta sessió de reflexió vol aportar idees per a una millor comprensió del sentit empresarial de l'RSE, com un enfocament de gestió orientat a un desenvolupament organitzacional que aporti excel·lència social i competitivitat responsable.

Destinataris. Persones amb responsabilitats directives i amb funcions clau a les empreses

Accedir a Master class sobre el sentit empresarial de la responsabilitat social

Dijous 7 de novembre tindrà lloc un taller d'RSE de 9h a 12h.