7.7.13

Trobada d'estudiants i professors MBA de la UOC

Ahir vam tenir la Tercera Jornada de Col·laboradors docents de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC). De les 9 del matí a les 6 de la tarda vam estar reunits al Palau de Congressos de Barcelona per a presentar les noves línies a càrrec del nou rector Josep A. Planell, i també per a fer tallers de formació i presentar els canvis en cada Estudi. I, per descomptat, per a fer networking!

A la sessió plenària, a més del rector, també vam gaudir de la conferència a càrrec del Sr. Josep Lluís Bonet i Ferrer, president de Fira de Barcelona, president de Freixenet i professor de la Facultat d'Economia i Empresa de la UB.

Respecte als estudis d'Economia i Empresa es va presentar el treball per competències i, respecte a la Business School, es va marcar la nova línia estratègica que posa un dels focus en les pimes i microempreses, a més de la creativitat o les empreses tecnologiques.




D'altra banda, el dia 18 de juliol tindrem la trobada d'estudiants i professors MBA, que té lloc en el marc de la MBA Business School.

El procés de formació directiva dels programes MBA i eMBA de la UOC Business School inclouen el desenvolupament d'activitats per promoure el networking i altres pràctiques orientades a potenciar les habilitats directives.

Aquesta setmana presencial a Barcelona està orientada a capacitar les esmentades habilitats, imprescindibles per a desenvolupar les competències, els valors i les actituds propis de la funció directiva.

Així, en la MBA Business Week, que inclou visites a empreses, s'hi treballaran habilitats com ara el lideratge, el coaching, la negociació, el treball en equip, la comunicació, la motivació, la conducció d'equips, la gestió del talent o la innovació personal, entre d'altres.

Es tracta d'una setmana presencial optativa en la qual qui no pot participar presencialment té la possibilitat de fer el seguiment virtual a través l'assignatura en línia Seminaris III, que tracta els aspectes treballats a l'MBA Business Week en modalitat en línia a partir del model d'aprenentatge de la UOC ja utilitzat durant el Màster.