14.7.13

Nou butlletí RScat de Responsabilitat Social de Catalunya

El Departament d’Empresa i Ocupació posa en marxa el nou butlletí RScat de Responsabilitat Social de Catalunya. Ho anuncia el conseller Felip Puig en aquesta carta:


Benvolgudes i benvolguts,

Em plau donar-vos la meva més cordial benvinguda al nou butlletí RScat de Responsabilitat Social de Catalunya.

Aquesta publicació, deriva del compromís i el treball conjunt dels principals agents econòmics i socials del país i la Generalitat de Catalunya en el marc del Consell de Relacions Laborals, que ha permès, una vegada més, avançar cap a nous reptes vinculats a uns valors i estratègia de país que identifiqui Catalunya com a territori socialment responsable

L’establiment d’un ampli i permanent diàleg amb la Generalitat de Catalunya i els agents socials i econòmics del país per tal d’impulsar i consolidar el marc català de relacions laborals, és necessari per esdevenir una economia socialment responsable, capaç de créixer de manera sostenible, amb més i millor ocupació i amb una major cohesió social.

Creiem que la responsabilitat social s’ha de posicionar com el model de gestió de les organitzacions del segle XXI lligat a la competitivitat de les mateixes, desenvolupant-se sota uns principis de voluntarietat, responsabilitat, multidimensionalitat i participació.

Avui us presento el butlletí RSCat que té per objectiu difondre les novetats, notícies d’interès i experiències vinculades amb el foment de la gestió responsable i sostenible. Aquest butlletí, de periodicitat bimensual, està destinat a empreses i organitzacions, administracions i a la ciutadania.

Permeteu-me que aprofiti l’ocasió per encoratjar-vos a continuar treballant per impulsar la responsabilitat social a les vostres organitzacions

Felip Puig i Godes
Conseller d’Empresa i Ocupació
Generalitat de Catalunya

Enllaç web