9.5.13

23a edició del Fòrum de l’Auditor Professional

Col·legi de Censors Jurats de Comptes de Catalunya. Aquest any se celebra la 23a edició del Fòrum de l’Auditor Professional, com és habitual, a l’Hotel Melià Sitges. Aquesta trobada tindrà lloc els dies 4 i 5 de juliol sota el lema TRANSPARÈNCIA: AVANÇANT CAP A NOUS MODELS.

Han confirmat la seva presència l’Hble. Sr. Felip Puig, conseller d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, el Sr. André Kilesse, president de la FEE i la Sra. Ana María Martínez–Pina, presidenta de l’ICAC. El programa tècnic presentarà dotze sessions tècniques paral·leles, que esperem s’ajustin a l’interès i inquietuds dels auditors. També estan programats un debat referent al model polític i econòmic, valors i transparència, en què han confirmat la seva assistència el periodista Sr. Antoni Gutierrez Rubí i el Sr. Manuel Villoria de Transparència Internacional, i un debat econòmic amb la presència dels professors Sr. Antón Costas i Sr. José Garcia Montalvo.

Com sempre, el Fòrum comptarà amb la participació de professionals de tot l’Estat que debatran i compartiran inquietuds i experiències, dins del marc acollidor que ofereix la localitat de Sitges, tant per als participants del Fòrum com per als acompanyants.

L’assistència al Fòrum computarà un total de 12 hores de formació professional continuada, repartides en “Auditoria i Comptabilitat” i en “Altres Matèries”. Podeu veure la distribució de les hores per sessions accedint al programa.

Accedeix a la pàgina web aquí


Josep Maria Canyelles forma part des del 2010 de la Comissió d'RSC del Col·legi de Censors Jurats de Comptes de Catalunya

Notícies anteriors: