19.4.13

Una trentena d’empreses participen a la jornada Destinació Turística Socialment Responsable a Vilanova i la Geltrú

L’esdeveniment tingué lloc en el marc incomparable del Museu Romàntic Can Papiol, el passat 18 d’abril de 10 a 13 hores, i s’emmarca en una iniciativa més àmplia on també hi participen les ciutats de Vilanova i la Geltrú, el Vendrell, Igualada i Vilafranca del Penedès, sota el lideratge de la Fundació Pro Penedès. L’alcaldessa, Neus Lloveras, i el regidor de Promoció econòmica, Gerard Figueras, inauguraren l’acte en el que van participar una trentena d’empreses turístiques de Vilanova i la Geltrú.

La jornada va servir per fer una presentació del sentit de l’RSE com a enfocament estratègic per a les empreses del sector turístic i una formació més tècnica per a sensibilitzar les empreses locals a començar a incorporar aquest enfocament de gestió a les empreses i organitzacions. La sessió va ser dinamitzada per Josep Maria Canyelles i Albert Huerta, experts en RSE, de la consultoria especialitzada Vector 5 · Excel·lència i Sostenibilitat, promotors tècnics i consultors del projecte.

Canyelles, soci consultor de Vector5, Excel·lència i Sostenibilitat
Entrevista al Canal Blau
Entrevista a Josep Maria Canyelles a la televisió Canal Blau:
http://www.tdtgarraf.com/garraf-noticies/capitol/el-turisme-s-obre-a-la-responsabilitat-social




Vector 5 · Excel·lència i Sostenibilitat és una consultoria que ajuda les empreses i les organitzacions a desenvolupar la seva excel·lència social mitjançant la gestió de la seva Responsabilitat Social de manera que aporti valor i sostenibilitat tant a l'empresa com als seus grups d’interès i al conjunt de la societat.  Disposa d'una gran especialitat en RSE en el sector turístic.


Piulades de l'esdeveniment:

  1. Avui dia hi ha mes pimes que gestionen la seva que grans empreses. Jornada a amb empreses turistiques
  2. Neus Lloveras , alcaldessa de , mostra l'aposta per . L'ajuntament ha aprovat un Codi Ètic i avui Turisme responsable