11.1.13

Un alt càrrec de l'Admistració del Canadà dóna les claus per al nou Estat català

Jaume Barberà i Agustí Bordas el darrer Singulars
“Agustí Bordas, un català amb passaport canadenc és llicenciat en Ciències Polítiques i té un alt càrrec a l'administració del Canadà. Ens diu que, tot i que el govern espanyol afirma que la "marca Espanya" és una marca de prestigi, la realitat és que en l'àmbit internacional l'estat espanyol ha esdevingut un sinònim de fragilitat, incompetència i precarietat.”


Jaume Barberà i Agustí Bordas




Segons Bordas, la imatge d'Espanya és la de l’incest corporatiu, del nepotisme, del tràfic d'influències, i posa per exemple que és aquesta relació incestuosa entre polítics i els grans lobbys empresarials que provoquen que tinguem la tarifa elèctrica més cara d’Europa.

Espanya té una clara Mancança de cultura democràtica, falseja constantment les dades econòmiques, per exemple es va dir que Catalunya va rebre unes inversions milionàries per fer els jocs olímpics, és fals totalment. La inversió feta a Barcelona amb motiu dels Jocs Olímpics va ser inferior a la feta a Madrid i Andalusia en aquells mateixos anys.

Asfixia premeditada de Catalunya

El grau d’execució dels pressupostos de l’Estat del 2011 ho confirmen, mentre a Catalunya tant sols es va complir el 35,53%  a Madrid va arribar al 111,65% del previst i a Aragó amb el 120% li va tocar la grossa, una constant de tots els anys de la democràcia. També recorda que la N-II entre Tordera i Maçanet #vergonyaN2  amb “70 morts en 4 anys” ostenta un macabre record de mortalitat entre les carreteres de l’Estat.

Malversació de fons públics

Clos, Piqué, Montilla i Birulés, 4 ministres catalans d’indústria que  van fomentar l’industria militar i van reforçar un lobby armamentístic situat a l’entorn de Madrid. La Ministra Chacón va deixar un deute 37.000 milions d’euros.

A partir d’una Catalunya amb estat propi, Espanya s’espavilarà

En mantenir Catalunya dins la Unió Europea hi guanya la mateixa UE. Som aportadors nets, Catalunya és una joia de la corona per la Unió Europea.

Una Catalunya independent tindria un increment del 37% del PIB i es situaria entre els països nòrdics i per davant dels països baixos