24.1.13

Gran acollida de la primera edició del Fòrum d'Entitats de Tarragona



14/01/2013
 
Els passats dies 7, 8 i 9 de gener s'ha celebrat amb èxit la primera edició del Fòrum d'Entitats de Tarragona. Aquesta primera edició, coorganitzada per la FCVS i l'Hotel d'Entitats de Tarragona, ha mobilitzat prop de 40 entitats sense ànim de lucre de tota la província de Tarragona.

L'esdeveniment ha comptat amb tres moments destacats: una fira d'entitats, un espai de formació, i un Marketplace d'àmbit local.

La fira d'entitats, amb més de 25 entitats representades, s'ha desenvolupat durant els dies 7 i 8 de gener, a la Rambla Nova de Tarragona.

L'espai de formació, que s'ha dit a terme a l'Hotel d'Entitats, ha comptat amb la participació dels docents Enric Madrigal i Josep Maria Canyelles (que han realitzat la 3a ronda de formacions en RSO, anomenada "Escenari 2020: hem canviat!"). La Jove Cambra de Tarragona, l'oficina Europe Direct, la fundació "Causes" i l'associació Bambú també han participat com a docents d'aquest esdeveniment.

I finalment, el Marketplace, celebrat també a l'Hotel d'Entitats, ha significat el punt de partida d'una nova manera d'encarar les relacions entre entitats i empreses al Camp de Tarragona. 
Tots els assistents han coincidit a valorar com a molt positiva aquesta iniciativa.  El conseller de Relacions Ciutadanes de l'Ajuntament de Tarragona ja ha confirmat la voluntat del consistori de fer un proper fòrum l'any vinent.

Font

1 comentaris:

Unknown ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.