12.10.12

Project for a Universal Declaration of Democracy [en][ca][es][fr]







[en] Project for a Universal Declaration of Democracy
9 October 2012

The promotion of democracy at all levels is one of the greatest challenges of our times. The context we live in is, undoubtedly, a clear sign of deficit of democratic control and participation. The answer to this situation is called to be be more and better democracy, despite of the uncertainty of many.

It is in this sense that, sixty years after the proclamation of the Universal Declaration of Human Rights, professors Federico Mayor and Karel Vasak are promoting a Project of Universal Declaration of Democracy, which has just been presented in the World Forum for Democracy organized by the Council of Europe in Strasbourg.

We invite you to learn more about this project and, eventually, to endorse it. See more

Below you can find Spanish, Catalan and French message.



[ca] Projecte per una Declaració de la Democràcia
9 d'octubre de 2012

La promoció de la democràcia a tots els nivells és un dels grans desafiaments dels nostres temps. El context en que vivim és, sens dubte, una mostra claríssima de dèficit de control i participació democràtica i, davant dels dubtes i desconcert de molts, la resposta a aquesta situació ha de ser més i millor democràcia.

És en aquest sentit que, més de seixanta anys després de la proclamació de la Declaració Universal dels Drets Humans, el professors Federico Mayor Zaragoza i Karel Vasak estan promovent un procés i un projecte de Declaració Universal de la Democràcia, que acaba d’ésser presentat al Fòrum Mundial per la Democràcia organitzat pel Consell d’Europa a Estrasburg.

Us invitem a conèixer aquest projecte i, eventualment, a sumar-vos-hi. Veure'n més

[es] Proyecto para una Declaración Universal de la Democracia
9 de octubre de 2012

La promoción de la democracia a todos los niveles es uno de los grandes retos de nuestros tiempos. El contexto en que vivimos es, sin duda, una muestra clarísima de déficit de control y participación democrática y, ante las dudas y desconciertos de muchos, la respuesta a esta situación ha de ser más y mejor democracia.

Es en este sentido que, más de sesenta años después de la proclamación de la Declaración Universal de los Derechos Humanos, los profesores Federico Mayor Zaragoza y Karel Vasak están promoviendo un proyecto de Declaración Universal de la Democracia, que acaba de ser presentado en el Foro Mundial para la Democracia organizado por el Consejo de Europa en Estrasburgo.

Os invitamos a conocer este proyecto y, en su caso, a sumaros. Ver más


[fr] Projet pour une Déclaration Universelle de la Démocratie
Le 9 octobre 2012

La promotion de la démocratie à tous niveaux est l’un des grands défis de nos temps. Le contexte dans lequel on vit est, sans doute, un signe clair de déficit de control et de participation démocratique et, face aux doutes et confusion de beaucoup de personnes, la réponse à cette situation doit être plus et meilleure démocratie.

C’est dans ce sens que, plus de soixante après la proclamation de la Déclaration Universelle des Droits Humains, les professeurs Federico Mayor et Karel Vasak promeuvent un processus et un projet de Déclaration Universelle de la Démocratie, qui vient d’être présenté dans le cadre du Forum Mondial pour la Démocratie organisé par le Conseil de l’Europe à Strasbourg.

On vous invite à le connaître et, éventuellement, à vous y ajouter. Lire plus


Manuel Manonelles
Director
UBUNTU Forum
www.ubuntu.org


UBUNTU és una antiga paraula africana per designar humanitat - compartir, tenir en compte i estar en harmonia amb tota la creació. Com a ideal, promou la cooperació entre individus, cultures i nacions.