11.10.12

Canyelles és el convidat del sopar-col·loqui de l'ACIDH: "Empreses compromeses amb la societat"

M'agradaria proposar-vos que em pugueu acompanyar en aquest sopar-col·loqui. Parlarem del compromís social de les empreses, de les empreses que saben tenir un quan, un on, un com, un per què, que sap connectar amb la societat, que sap anticipar-se al futur; de les empreses que es comprometen amb el seu temps i amb el futur de tots. A més, la vostra presència serà un reconeixement i un suport a la tasca d'aquestaa associació i fundació que fa un servei tan gran, pioner i únic per les persones amb intel·ligència límit.
Josep Maria Canyelles



Dilluns 22 d'octubre de 2012 tindrà lloc el proper Sopar Col·loqui de l'acidH.

En aquesta ocasió, la xerrada serà a càrrec del Sr. Josep Maria Canyelles i Pastó i portarà per títol  Empreses compromeses amb la societat.

La presentació anirà a càrrec de Ramon Terrassa, secretari de Família del Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya.


Canyelles és expert en Responsabilitat Social de les empreses, promotor de think tank Responsabilitat Global i soci de Vector 5 · Excel·lència i Sostenibilitat. D'altra banda, des de fa un any és patró de la Fundació acidH.


Els ponents anteriors han estat el notari Juan-José López Burniol, l'expresident de la Generalitat de Cataluna Jordi Pujol, o el conseller de Cultura Ferran Mascarell.

L'horari serà de 20:30h a 23:00h, al carrer Milà i Fontanals, número 49, de Barcelona  i  l'acte consistirà en un sopar, amb posterior col·loqui, ofert pel servei de catering de l'acidH (Shuup Catering), per l'aportació econòmica de 25,00.- €.

Cal reservar plaça al telèfon 93.219.36.51,  o a l'e- mail comunicacio@acidh.org, o bé realitzar l'ingrés indicant les dades personals al compte: Banc Sabadell: 0081-7011- 19- 0001792582.

L'aforament és limitat, prevaldrà l'ordre d'inscripció.

Notícia anterior relacionada publicada en aquest bloc: 9.1.12  Juan-José López Burniol: "Ens anem aproximant a la situació límit". Aquesta nit he estat a la conferencia-sopar que organitzava la Fundació ACIDH (www.acidh.org) amb el notari Juan-José López Burniol parlant sobre cap on va Catalunya. Aquest és el primer sopar que aquesta entitat no lucrativa que treballa amb persones amb intel·ligència límites ha muntat però es pretén que aquesta activitat tingui continuïtat mensual. El proper mes el convidat serà el Molt Hble. Jordi Pujol.