22.9.12

Estada de turisme lingüístic a Vilanova i la Geltrú

"La llibertat és un hàbit, i no resulta gens fàcil d'adquirir. Només s'adquireix amb la pràctica". Joan Fuster

Hotel CèsarUs proposem fer una estada de turisme i formació lingüística el tercer cap de setmana d’octubre a l’acollidor Hotel Cèsar de Vilanova i la Geltrú, a un preu ben ajustat. A sota us descrivim les activitats previstes. Podeu fer nit a l’hotel i inscriure-us a les activitats que desitgeu, participar de les activitats sense fer nit a l’hotel i fins i tot venir amb acompanyants, sense que participin a les activitats. I si ho preferiu, ens podeu venir a trobar el dissabte a la tarda, durant l’estona de portes obertes de Tallers per la Llengua, malgrat que no participeu a les activitats.

Ja hem obert les inscripcions!
L'Estada de Turísme lingüístic es fa amb la col·laboració de l'Hotel Cèsar i l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, i el suport de la Generalitat de Catalunya.

L’Hotel Cèsar està ubicat en una antiga casa d’indians, molt a prop del mar, i la responsabilitat social de la seva gerent, ens fa pensar que ens hi trobarem molt còmodes.

El projecte respon a una de les conclusions de la I Jornada de Reflexió per la transformació dels hàbits lingüístics, celebrada l’octubre del 2011 al celler Pardas, al Penedès, sobre la necessitat de continuar treballant els hàbits lingüístics de la població catalanoparlant, especialment amb les persones amb consciència lingüística.

Esperem que l’oferta us resulti interessant, i us demanem que ens ajudeu a fer-ne difusió.
Si en voleu informació més detallada, us podeu descarregar el pdf de l’Estada de Turisme Lingüístic, o clicar sobre el títol de la notícia per llegir l'article sencer.

Lloc: Hotel Cèsar de Vilanova i la Geltrú
Dates: 19, 20 i 21 d’octubre de 2012
Font: http://www.tallersperlallengua.cat/que-fem.html