31.7.12

Nou vídeo de Femarec: "La LISMI és un bon negoci"

Amb Femarec la LISMI és un bon negociL’entitat d’acció social Femarec, que porta més de 20 anys treballant per la inserció sociolaboral de persones en risc d’exclusió, ha publicat un nou vídeo anomenat “Amb Femarec la LISMI és un bon negoci”, el quart vídeo que difonen des que ara fa uns mesos van començar les gravacions d’unes càpsules corporatives per fer més visible la tasca que desenvolupen.
Sota el missatge de "Progrés per a les empreses, progrés per a persones amb discapacitat, progrés per a tothom", aquest nou vídeo Femarec posa la LISMI (Llei d’Integració Social del Minusvàlid) a l’abast de les empreses, promovent la inserció social i laboral de les persones amb discapacitat. Aquest llei d’obligatori acompliment, estableix que les empreses públiques i privades de més de 50 treballadors i treballadores, han de reservar un mínim del 2% de la seva plantilla a personal amb discapacitat. Per acomplir amb aquesta norma, però, hi ha tres alternatives: la contractació de serveis en un CET (Centre Especial de Treball), les donacions a projectes d’inserció sociolaboral i l’enclavament laboral.

Amb més de 20 anys d’experiència, Femarec ofereix tant la selecció i la formació de personal amb discapacitat, com la possibilitat de complir totes les mesures alternatives: contractació de serveis de recollida i gestió de residus, destrucció confidencial de documents, recuperació i reparació de maquinària, venda de material d’oficina...; o finançament per al Centre de Dia de Salut Mental, el Grup de Teatre Social, la Fundació Femarec...; etc.

Entitat redactora: Femarec
Font: xarxanet.org

Altres vídeos de Femarec:

Fem dels residus valor social


Plegats farem progrés


Destruint les teves dades, construïm el seu futur