11.6.12

II Trobada empresarial "Empreses que sumen"

  • La Fundació SETBA i l'Associació d'Amics de la Rambla organitzen la Trobada empresarial "Empreses que sumen" per al 21 de juny a les 19h
  • Josep Maria Canyelles parlarà sobre "La Responsabilitat Social de les Organitzacions en la vertebració de la comunitat" i tot seguit es presentarà l'experiència del projecte NORAI, el restaurant d'inserció ubicat al Museu Marítim de Barcelona



II Trobada 'Empreses que sumen +' 

Amb la participació de Josep Maria Canyelles, fundador de Responsabilitat Global; i els representants i impulsors del projecte NORAI


La Fundació Setba, amb la col·laboració de l’Associació d’amics, veïns i comerciants de La Rambla, organitza aquest cicle de trobades que vol promoure la responsabilitat social de les empreses mercantils mitjançant la seva col·laboració amb empreses socials i els serveis o productes que ofereixen.

El context actual ha estat l'espurna que ha permès engendrar i engegar aquest projecte. Un cicle de trobades que pretén sensibilitzar les empreses cap a la seva responsabilitat social, cap a les persones que es troven en risc d'exclusió i que cada vegada en són més. ‘Empreses que sumen +’ vol ser una plataforma per donar veu a les empreses i institucions que treballen o col·laboren en l'àmbit del social i, al seu torn, un espai de trobada per generar diàleg, reflexió i posar sobre la taula idees que, més endavant, puguin transformar-se en projectes concrets.

El plantejament inicial del cicle és donar a conèixer, en cada trobada, diferents casos de col·laboració entre parelles d'empreses, l’una una societat mercantil i l’altra de tipus social, que treballin conjuntament per a l'atenció integral de persones en risc d'exclusió social.

La primera trobada del cicle, que es va celebrar el 16 de febrer passat, fou un èxit. Va comptar amb la participació d'una trentena d'assistents, entre representants d'administracions i membres de fundacions i associacions com FIAS, Bayt al-Thaqafa, Tot Raval o Susoespai, entre d’altres; la majoria de les quals establertes a Ciutat Vella. En aquesta primera jornada, es van exposar dos casos.

El de la Fundació Setba, que va néixer gràcies al projecte privat Setba Zona d’Art; i també el de la parella empresarial del Casal dels Infants i l’Hotel Principal, representats per Thaïs Sánchez i Juan Domingo Rubíes, que van exposar el seu projecte de col·laboració en l’àmbit de l’hosteleria.

II trobada, 21 de juny de 2012 a les 19h
Cal INSCRIPCIÓ