27.5.12

Hem participat en un curs de la UAB sobre Responsabilitat Social de la persona



S’ha desenvolupat a la UAB, organitzat pel SAFOR d’aquesta Universitat, un curs sobre la responsabilitat social de la persona, en el qual han participat nombrosos ponents, professors universitaris, consultors d’empreses, pensadors en definitiva, que han posat de manifest la necessitat d’apel·lar al valor de la responsabilitat personal, en especial en aquest moment de crisi econòmica i moral.
 
Josep Maria Canyelles, promotor de Responsabilitat Global, hi va fer una presentació sobre l'RS amb una taula rodona sobre la responsabilitat social de la persona com a valor emergent.
 
Taula Rodona
“La responsabilitat social de la persona com a valor emergent”
A càrrec de:
ŸDr. Joan Lluís Pérez Francesch
(Professor Titular facultat de Dret UAB) ŸSr. Ricard Drudis Rosell
(Membre delSaforUAB)
ŸSr. Josep Maria Canyelles Pasto
(Promotor de “Responsabilitat Global”)
 
En paraules del director, Joan Lluís Pérez i Francesch, la responsabilitat comporta escoltar i acollir l’altre, des del compromís per ajudar-lo i per tant des de la vivència de la virtut de la justícia. Respondre vol dir aquí no deixar passar per alt allò que succeeix, i que ens afecta. Vol dir assumir que tothom és una mica responsable i que per això hom ha de donar la cara. Ésser responsable socialment avui comporta actuar per tal de donar esperança al món