26.2.12

Nova edició de la campanya solidària “Una poma per la vida”

Imatge de la campanya "Una poma per la vida"
El 9 i 10 de març tindrà lloc aquesta iniciativa que la Fundació Esclerosi Múltiple organitza anualment amb la col·laboració dels Supermercats Condis. A continuació t’expliquem com participar-hi.

Des de fa més de 10 anys, la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM) desenvolupa –amb el suport de la cadena de supermercats Condis– la campanya “Una poma per la vida” amb l’objectiu de sensibilitzar entorn la realitat de les persones afectades amb aquesta problemàtica, majoritàriament joves, i les seves famílies.

Els propers dies 9 i 10 de març es posaran a la venda les pomes solidàries a diferents establiments Condis de tot el territori. Cada poma tindrà un preu d’1,50€, que s’abonarà a passar per caixa. Els diners recaptats es destinaran a la recerca en l’esclerosi múltiple.
FEM necessita el suport de més de 500 persones voluntàries que s'encarreguin de demanar la col·laboració als compradors dels establiments Condis.
Com col·laborar

Per tal de vendre les pomes i d’informar de la tasca que l’organització porta a terme per millorar la qualitat de vida de les persones afectades, la FEM necessita el suport de més de 500 persones voluntàries. Si vols col·laborar en la campanya, fes arribar aquesta fitxa de voluntariat emplenada a la fundació i et buscaran un Condis que estigui a prop del teu domicili.

Font: xarxanet.org Entitat redactora: F Pere Tarrés