10.12.11

LA RESPONSABILITAT SOCIAL CORPORATIVA EN ELS NOUS ENTORNS

LA RESPONSABILITAT SOCIAL CORPORATIVA EN ELS NOUS ENTORNS, DESEMBRE 2011




jornada RSCMés de 70 professionals van participar en la sessió “La Responsabilitat Social Corporativa en els nous entorns” , impulsada pel Consell tècnic assessor en comunicació i responsabilitat social corporativa de La Unió, la qual va tenir lloc l’1 de desembre a l’Hospital Sant Joan de Déu. Durant la sessió, es va posar en valor aquesta eina de gestió des del punt de vista estratègic en els nous entorns econòmics i socials sota la perspectiva empresarial, ciutadana i professional. Durant la jornada, i amb la participació activa dels assistents, es va posar de manifest la importància d’integrar la RSC dins de l’estratègia empresarial i la necessitat de fer que sigui més que un llistat de bones pràctiques. Aquesta sessió es va poder seguir al Twitter.

La sessió va comptar amb la visió de Josep Maria Canyelles, promotor del think tank www.responsabilitatglobal.com i assessor de la Cambra de Comerç, qui va abordar el sentit estratègic de la RS, i amb Jaime Silos , director de Desenvolupament Corporatiu i director de l’estudi de l’Informe de Forética 2011 sobre la perspectiva ciutadana i empresarial en RSC, el qual va presentar els principals resultats d’aquest estudi.
Jornada RSCAixí mateix, La Caixa, de la mà de Jordi Fabà , director de Responsabilitat Corporativa , i Sanitas Residencial, amb Laura Escalante , directora executiva de Comunicació, Reputació i Marca de l’entitat, han presentat dos casos pràctics d’aquestes entitats, centrats en els recursos humans, l’exclusió social i l’entorn comunitari.

Font: http://uch.cat/articles-mostra-3292-cat-la_responsabilitat_social_corporativa_en_els_nous_entorns_desembre_2011.htm