1.12.11

El 12 de desembre celebrem el Dia Internacional del Voluntariat

La commemoració del Dia Internacional del Voluntariat, que organitzen conjuntament la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona, l'Ajuntament de Barcelona i la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS), se celebrarà el proper 12 de desembreal Centre Artesà Tradicionarius de Barcelona.
Commemoració Dia Internacional del Voluntariat 2010
Commemoració Dia Internacional del Voluntariat 2010
La celebració del Dia Internacional del Voluntariat (5 de desembre) tindrà lloc el proper dilluns 12 de desembre al Centre Artesà Tradicionarius, en un acte organitzat per la Generalitat de Catalunya, la FCVS, la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Barcelona.
Durant l’acte, que començarà a les set de la tarda, es lliuraran els Premis Voluntariat, que atorga anualment la Generalitat de Catalunya i que tenen l’objectiu de reconèixer socialment el voluntariat i la seva contribució a fer una societat més justa i solidària.
La commemoració del Dia Internacional del Voluntariat comptarà amb un espectacle d’animació amb música en viu per amenitzar la vetllada. Aquesta vegada, anirà a càrrec del grup d’en Pep Callau, Els Pepsicolen.
L’acte és gratuït però la inscripció és obligatòria. Per fer-la cal enviar un mail abarcelona@federacio.net.