13.11.11

Videos sobre #voluntariat al portal de Televisió de Catalunya

Si feu una recerca amb la paraula "voluntariat" a TV3 a la carta obtindreu una bona relació de recursos que us poden ser d'utilitat:



  • Vídeos - Telenotícies - 12/11/11
    La Marató al Congrés de VoluntariatPlay0.36

    La Marató al Congrés de Voluntariat

    La Marató de TV3 ha estat present al Congrès de Voluntariat amb la seva vocació científica, però també d'assistència.
  • Vídeos - Latituds - 10/11/11
    Voluntariat i compromís cívicPlay24.01

    Voluntariat i compromís cívic

    Una de cada cinc persones fa de voluntària en alguna entitat sense afany de lucre a Catalunya. Participen en projectes de millora de la societat, sovint vinculats a la defensa dels drets humans o a la justícia social.
  • Vídeos - Signes dels temps - 11/07/11
    Fes-te voluntariPlay30.43

    Fes-te voluntari

    La Unió Europea ha declarat el 2011 com l'Any Europeu del Voluntariat sota el lema "Fes-te voluntari, marca la diferència". Es calcula que a Catalunya hi ha 500.000 persones que dediquen una part del seu temps a fer tasques de voluntariat. Taula rodona sobre amb la participació de voluntaris de Càritas, Arrels, Justícia i Pau, i l'Hospital de Sant Joan de Déu.
  • Vídeos - Blog Europa - 21/06/11
    Blog Europa - 21/06/2011Play21.03

    Blog Europa - 21/06/2011

    Avui des de Berlín, Bergen, Brussel·les i Groningen per parlar de nudisme, immigració, voluntariat i estalvi.
  • Vídeos - Blog Europa - 21/06/11
    Vacances a BèlgicaPlay3.53

    Vacances a Bèlgica

    Encara que a Brussel·les no hi hagi, de moment, una temperatura estiuenca, alguns dels seus habitants ja preparen les vacances. Bèlgica no és dels països que tenen una taxa de voluntariat elevada, però això no vol dir que no hi hagi organitzacions que ofereixin a joves belgues l'oportunitat de fer un servei solidari a terres internacionals durant l'estiu. Coneguem aquesta modalitat de vacances en aquest reportatge!
  • Vídeos - Telenotícies - 04/06/11
    Reconeixement a la tasca dels voluntarisPlay1.39

    Reconeixement a la tasca dels voluntaris

    Un de cada quatre europeus dedica una part del temps lliure a fer tasques de voluntariat. Una feina desinteressada i sense cap remuneració, però que en molts casos és essencial i que s'ha volgut reconèixer amb la celebració, aquest 2011, de l'Any Europeu del Voluntariat.
  • Vídeos - L'endemà - 20/05/11
    La Maria marxa a Jerusalem com a mestra voluntàriaPlay1.38

    La Maria marxa a Jerusalem com a mestra voluntària

    La Maria se'n va com a voluntària, per ajudar en una escola i hospital palestí per a nens sords. La realitat de la cooperació no sempre és com la imaginem des d'aquí.
    A més, cinc homes i dones amb una llarga trajectòria en el món de la cooperació i la solidaritat internacional ens expliquen també la seva experiència. 
  • Vídeos - El cangur - 11/03/11
    Glòria JoriguerPlay23.38

    Glòria Joriguer

    "El cangur" tindrà com a convidada la Glòria Joriguer, agent dels Mossos d'Esquadra i bombera voluntària. La Glòria és agent de trànsit dels Mossos d'Esquadra a Olot i, alhora, fa de bomber en qualitat de voluntària al seu poble, Almenar. Aquesta jove lleidatana compartirà les seves experiències davant d'una professió i un voluntariat amb molt de risc. Sens dubte, la seva personalitat i la valentia que l'ha fet decidir-se per aquestes professions despertaran l'interès del nens d'"El cangur".
  • Vídeos - 10 cites - 04/02/11
    Calixto i PupiPlay15.19

    Calixto i Pupi

    "10 cites" és una sèrie que ensenya històries de convivència entre parelles lingüístiques, una pràctica habitual del programa Voluntariat per la Llengua, que cada vegada té més participació.
  • Vídeos - 10 cites - 13/01/11
    Rodica i MercèPlay14.55

    Rodica i Mercè

    La sèrie "10 cites" ensenya històries de convivència entre parelles lingüístiques, una pràctica habitual del programa Voluntariat per la Llengua, que cada vegada té més participació.
  • Vídeos - Telenotícies - 05/12/10
    2011, Any Europeu del VoluntariatPlay2.39

    2011, Any Europeu del Voluntariat

    El 2011 serà l'Any Europeu del Voluntariat. Una decisió de la Comissió Europea que vol reconèixer la tasca de milers de persones que dediquen el seu temps a persones que ho necessiten i a la seva comunitat, i que, des d'un punt de vista humanista, subratllen els valors més compromesos amb la societat, com la solidaritat i la responsabilitat.
  • Vídeos - La generositat - 01/12/10
    Dotze+1 - Raquel MarinPlay14.45

    Dotze+1 - Raquel Marin

    Un viatge et pot canviar la vida. Això és el que ha passat a la Raquel Marín, una reusenca de 27 que va anar al Brasil i va començar el seu voluntariat amb nens. Acaba d'arribar d'una estada al Nepal amb la Fundació Vicky Sherpa.
  • Vídeos - Resum del programa - 20/11/10
    Dotze+1 - Raquel MarinPlay1.18

    Dotze+1 - Raquel Marin

    Un viatge et pot canviar la vida. Això és el que ha passat a la Raquel Marín, una reusenca de 27 que va anar al Brasil i va començar el seu voluntariat amb nens. Acaba d'arribar d'una estada al Nepal amb la Fundació Vicky Sherpa.
  • Vídeos - Sèniors - 25/06/10
    SolidarisPlay27.07

    Solidaris

    La jubilació ha estat el punt d'inflexió per dedicar bona part del seu temps als altres. Lluís Claveria: des que es va jubilar, dedica bona part del seu temps al voluntariat. Rosa Maria Barber: tota la vida ha ajudat els més desvalguts. Fernando Villalvilla: l'Hospital Sant Joan de Déu és la seva segona casa.
  • Vídeos - Telenotícies - 05/06/10
    Voluntaris per acompanyar el càncerPlay1.23

    Voluntaris per acompanyar el càncer

    Prop de 3.000 persones dediquen a Catalunya part del seu temps al voluntariat oncològic: a acompanyar els malalts de càncer i donar-los suport. Alguns s'han trobat a Barcelona. Molts han conegut ells mateixos la malaltia.
  • Vídeos - Divendres - 03/05/10
    Projecte final màster TV3Play6.18

    Projecte final màster TV3

    Us presentem el documental "1+1=ONZE", un retrat sobre el món del voluntariat que han realitzat els alumnes del màster de TV3.
  • Vídeos - Divendres - 30/04/10
    El Màster de TV3 i la gestió del tempsPlay6.14

    El Màster de TV3 i la gestió del temps

    En el marc de La Setmana de TV3, rebem Eduard Boet per parlar sobre el temps lliure dels joves que es dediquen al voluntariat. Ens presenta "1+1=11", el documental fet pels estudiants del Màster de TV3, que s'emet aquesta nit.
  • Vídeos - Telenotícies - 29/04/10
    El Voluntariat per la Llengua, a l'Atlàntida de VicPlay1.16

    El Voluntariat per la Llengua, a l'Atlàntida de Vic

    Textos de Jacint Verdaguer, Miquel Martí i Pol i Maria Àngels Anglada s'han pogut sentir a l'Atlàntida de Vic, on es representava "Amb veu nova, les velles paraules", després de recórrer molts escenaris des que es va estrenar a Folgueroles fa un any. La particularitat del recital és que la veu la tenen mestres i alumnes del programa Voluntariat per la Llengua.
  • Vídeos - El màster de TV3 - 27/04/10
    1+1=11, La suma del voluntariatPlay27.29

    1+1=11, La suma del voluntariat

    En aquesta edició especial es presenten dos reportatges que han elaborat els estudiants sobre joves que dediquen el seu temps a altres joves.
  • Vídeos - Informatius - 26/04/10
    El "sí" a la independència s'imposa amb una participació del 20%Play0.57

    El "sí" a la independència s'imposa amb una participació del 20%

    Després de l'ambiciosa tercera jornada de consultes independistes, el "sí" a la independència de Catalunya frega en total el mig milió de vots. Ahir estaven cridats a les urnes una cinquena part de la població del país, amb votacions a grans capitals i ciutats mitjanes com ara Lleida, Reus, Girona o Manresa. I també en d'altres localitats de pes, com Martorell, Olot, Figueres, Granollers, la Seu d'Urgell o Sant Just Desvern. No s'ha d'obviar que als organitzadors -que treballen sense el suport de les administracions i des del voluntariat- els ha costat més mobilitzar aquest vot urbà i ha estat a les ciutats amb més pes demogràfic on la participació ha estat més baixa. Amb tot, poc més d'un 20% dels catalans que poden fer-ho van anar a votar aquest 25 d'abril i majoritàriament a favor de la independència del país, 9 de cada 10.
  • Vídeos - Telenotícies - 30/01/10
    IBN Batuta celebra 15 anys d'intercanvi culturalPlay1.15

    IBN Batuta celebra 15 anys d'intercanvi cultural

    Fa 15 anys va néixer a Barcelona una entitat que ha acabat tenint un paper molt important en la integració de la població marroquina. IBN Batuta promou assistència als nouvinguts, intercanvi cultural i social, i desenvolupa una tasca molt important de voluntariat.
  • Notícies TVC - 01/11/09

    La Marató enceta la campanya de sensibilització sobre les malalties minoritàries

    Més de 3.000 conferències en 1.100 centres educatius i cívics que arribaran a 135.000 joves per tal de difondre i donar visibilitat a les malalties minoritàries.
  • Vídeos - 10 cites - 28/08/09
    Fernando i EnricPlay

    Fernando i Enric

    "10 cites" és una sèrie que ensenya històries de convivència entre parelles lingüístiques, una pràctica habitual del programa Voluntariat per la Llengua, que cada vegada té més participació.
  • Vídeos - 10 cites - 08/08/09
    Yamha i CésarPlay

    Yamha i César

    La sèrie "10 cites" ensenya històries de convivència entre parelles lingüístiques, una pràctica habitual del programa "Voluntariat per la llengua", que cada vegada té més participació.
  • Vídeos - 10 cites - 31/07/09
    Josep i KamanPlay

    Josep i Kaman

    "10 cites" és una sèrie que ensenya històries de convivència entre parelles lingüístiques, una pràctica habitual del programa Voluntariat per la Llengua, que cada vegada té més participació.
  • Vídeos - 10 cites - 17/07/09
    Elena i YsabelPlay

    Elena i Ysabel

    "10 cites" és una sèrie que ensenya històries de convivència entre parelles lingüístiques, una pràctica habitual del programa Voluntariat per la Llengua, que cada vegada té més participació.
  • Vídeos - 10 cites - 03/07/09
    Rama i MercèPlay

    Rama i Mercè

    "10 cites" és una sèrie que ensenya històries de convivència entre parelles lingüístiques, una pràctica habitual del programa Voluntariat per la Llengua, que cada vegada té més participació.
  • Vídeos - Casal rock - 20/04/09
    Núria Guasch canta en cinc coralsPlay

    Núria Guasch canta en cinc corals

    Aquesta integrant de "Casal rock", com diu el seu marit, és una àries que sempre vol estar a primera fila i cantar-ho tot. I a més a més, canta en cinc corals! I si li queda alguna estona, encara té temps de fer voluntariat.
  • Vídeos - El medi ambient - 14/04/09
    Avis per la naturaPlay

    Avis per la natura

    La gent gran també pot participar en feines de voluntariat ambiental.
  • Vídeos - 10 cites - 22/03/09
    Rosalia i AnnePlay

    Rosalia i Anne

    "10 cites" és una sèrie que ensenya històries de convivència entre parelles lingüístiques, una pràctica habitual del programa Voluntariat per la Llengua, que cada vegada té més participació.
  • Vídeos - 10 cites - 08/03/09
    Rosa i SimonaPlay

    Rosa i Simona

    "10 cites" és una sèrie que ensenya històries de convivència entre parelles lingüístiques, una pràctica habitual del programa Voluntariat per la Llengua, que cada vegada té més participació.
  • Vídeos - 10 cites - 25/01/09
    Calixto i PupiPlay

    Calixto i Pupi

    "10 cites" és una sèrie que ensenya històries de convivència entre parelles lingüístiques, una pràctica habitual del programa Voluntariat per la Llengua, que cada vegada té més participació.
  • Vídeos - Taller.doc - 26/11/08
    Cecile al DeltaPlay

    Cecile al Delta

    L'any 2004, la Cecile, una noia francesa de 26 anys, va arribar al delta de l'Ebre per participar en un voluntariat ambiental. S'hi havia de quedar 6 mesos, però el paisatge canviant i el caràcter popular de la gent de l'Ebre la van captivar tant que s'hi ha acabat instal·lant.
  • Vídeos - 10 cites - 21/10/08
    Mamadou i JosepPlay

    Mamadou i Josep

    "10 cites" és una sèrie que ensenya històries de convivència entre parelles lingüístiques, una pràctica habitual del programa Voluntariat per la Llengua, que cada vegada té més participació.
  • Notícies TVC - 15/10/08

    Carme Basté, nova directora de Responsabilitat Social Corporativa de la CCMA

    La periodista Carme Basté liderarà l'àrea de la CCMA destinada a impulsar accions solidàries, promoure l'art i la cultura o finançar projectes de recerca.
  • Vídeos - 10 cites - 14/10/08
    José Luis i AbelardPlay

    José Luis i Abelard

    "10 cites" és una sèrie que ensenya històries de convivència entre parelles lingüístiques, una pràctica habitual del programa de Voluntariat per la Llengua que cada vegada té més participació.
  • Vídeos - 10 cites - 07/10/08
    Rodica i MercèPlay

    Rodica i Mercè

    "10 cites" és una sèrie que ensenya històries de convivència entre parelles lingüístiques, una pràctica habitual del programa de Voluntariat per la Llengua, que cada vegada té més participació.
  • Vídeos - 10 cites - 29/09/08
    Sona i RenataPlay

    Sona i Renata

    "10 cites" és una sèrie que ensenya històries de convivència entre parelles lingüístiques, una pràctica habitual del programa de Voluntariat per la Llengua que cada vegada té més participació.
  • Programes - 26/09/08

    10 cites

    Una sèrie que ensenya històries de convivència entre parelles lingüístiques.
  • Vídeos - 10 cites - 10/07/08
    Maikel i GemmaPlay

    Maikel i Gemma

    "10 cites" és una sèrie que ensenya històries de convivència entre parelles lingüístiques, una pràctica habitual del programa Voluntariat per la Llengua, que cada vegada té més participació.
  • Vídeos - Institucionals - 01/04/07
    Joves barceloninsPlay

    Joves barcelonins

    El portal de joventut de l'Ajuntament de Barcelona ofereix diversa informació adreçada als joves de la ciutat: voluntariat, oci, formació, ocupació, etc.
  • Vídeos - 3xl.net - 24/01/06
    Una altra manera de viatjar.<br />Play

    Una altra manera de viatjar.

    Si t'agrada viatjar i aportar el teu granet de sorra a la societat, no ho dubtis: fer un projecte de voluntariat a Europa és una gran oportunitat! Te'n donem algunes pistes.
  • Vídeos - 3XL.net - 18/10/05
    Voluntariat a presonsPlay

    Voluntariat a presons

    La Geni fa un voluntariat a la presó de joves de la Trinitat.
    Descobreix els motius pels quals fa aquesta activitat i qui sap... potser t'acabaràs decidint per cedir part del teu temps.
  • Vídeos - Catalunya 03/07/2005 - 03/07/05
    L'Escola d'Estiu del Voluntariat rep 500 visitantsPlay

    L'Escola d'Estiu del Voluntariat rep 500 visitants

    El voluntariat gaudeix a Catalunya de molt bona salut. Així ho demostra una nova edició de l'Escola d'Estiu del Voluntariat, en la qual participen més de 500 persones. Tot un rècord, perquè en deu anys d'història mai s'havia arribat al mig miler d'inscrits.
  • Vídeos - 3xl.net - 12/04/05
    Voluntariat a l'estranger... Pas a pasPlay

    Voluntariat a l'estranger... Pas a pas

    Si tens ganes de conèixer món alhora que participes en una activitat interessant fes una ullada a aquest vídeo i descobreix com fer un projecte de voluntariat a l'estranger.