30.11.11

Aquesta tarda parlaré a Vic sobre #RSE

Ahir vaig parlar de la Responsabilitat Social de les Empreses i les Organitzacions a Girona, en una conferència organitzada per Dixit (Departament de Benestar Social i Família).

Davant d'un grup de prop d'una vintena de persones, la xerrada es va plantejar de manera participativa i va generar moltes qüestions per part dels assistents. El sentit de les memòries, el compromís personal, l'RS aplicada a microempreses, l'RS de les organitzacions públiques o les no lucratives, o la coherència per part de les empreses que s'autodeclaren ètiques van ser alguns de temes que els assistents van plantejar.

Aquesta tarda repetiré la mateixa acció a Vic:
Data: 30 de novembre a les 17 h
Lloc: Vic. Universitat de Vic (Sala Mercè Torrents, situada a l'edifici C, planta baixa, espai C). Sagrada Família, 7
Inscripciódixit.vic@uvic.cat o 93 881 55 24
Canyelles parlarà a Girona i a Vic sobre RSE "La Responsabilitat Social: reptes a empreses, organitzacions socials i persones"


DIXIT Girona i DIXIT Vic acolliran una conferència sobre la Responsabilitat Social (RS) i l'ètica en el negoci a càrrec de l'expert en la matèria Josep Maria Canyelles. El conferenciant, com ja va fer al centre DIXIT de Barcelona, parlarà de com el desenvolupament de l'RS de les empreses ha comportat que les organitzacions socials i les públiques hagin començat a incorporar aquest enfocament de gestió, que té en compte les inquietuds de la societat en el funcionament, els impactes o les relacions amb els grups d'interès.


Conferència "La Responsabilitat Social: reptes per a empreses, organitzacions socials i persones" a DIXIT Girona


Conferència "La Responsabilitat Social: reptes per a empreses, organitzacions socials i persones" a DIXIT Vic