29.8.11

Dóna la lletra! al Banc de Sons de la Marató de TV3

El disc de la Marató 2011 inclourà una cançó inspirada en els versos aportats pels i per les internautes. El títol proposat és "Teixit humà", ja que la marató d'enguany es dedicarà al trasplantament de teixits i òrgans.

Per participar-hi, escriu quatre versos que evoquin la regeneració i l'esperança. Emplena aquest formulari amb els teus versos i dades personals. Recorda llegir les condicions, on acceptes que la teva participació és completament altruista.

El productor musical Marc Parrot és l'encarregat de construir les cançons a partir de les contribucions que es van enviant al Banc de Sons. També dóna consells i suggeriments per inspirar-se en aquest vídeo.

Els versos es recolliran fins a finals d'agost, pots consultar-los i fer comentaris en la pàgina de les lletres donades. Quan finalitzi aquesta fase, el Banc de Sons proposarà l'enviament de propostes musicals i s'elaboraran dues versions de la cançó. Per últim, tindrà lloc una votació per triar la cançó definitiva.




Pots seguir l'actualitat del Banc de Sons al seu bloc, on es publiquen les novetats en la construcció de les cançons, les modificacions i les noves propostes.




Font: xarxanet.org