18.7.11

V Diada de tècniques per a la custòdia del territori, el paisatge i el patrimoni cultural i natural

Dijous 8 de setembre tindrà lloc la V diada de tècniques, de 9.30h a 18.30h.

La diada és una jornada dedicada a la formació, la capacitació i el reforçament de les entitats de custòdia del territori. Com en la passada edició, la diada es celebrarà al Mas Quintanes, situat a les Masies de Voltregà, i compta amb el suport l'Obra Social Unnim.

Els tallers estan orientats a l’aprenentatge de noves eines, recursos i tècniques per a millorar la capacitació i potenciar el treball, així mateix com afavorir l'intercanvi d'experiències i visions entre diferents entitats. Els assistents podran escollir 2 dels 8 tallers que s’ofereixen de manera simultània i que es repetiran matí i tarda.

La jornada s’adreça a totes les persones que provenen, actuen, treballen, col·laboren i/o s’impliquen d’alguna manera en la custòdia del territori, ja sigui com a entitat, propietari, professional, voluntari, o de l’administració.

INSCRIPCIONS

Inscripcions fins el 6 de setembre a: mcamps@custodiaterritori.org (preferiblement) o al telèfon 93 886 61 35 (demanar per Montse Camps) i indicar: nom, cognoms, organització, telèfon, correu-e, adreça postal, número dels dos tallers escollits i reserva del dinar (es pagarà el mateix dia). Informeu-nos si teniu necessitats de transport, des de la xct facilitarem la possibilitat de compartir transport fins a Quintanes.

PROGRAMA

Properament us farem arribar el programa detallat dels tallers. Us adelantem algunes de les temàtiques que tractarem: eines ornitològiques en finques en custòdia, bones pràctiques en entitats de custòdia, empatia i custòdia del territori, finançament 2.0, boscos i custòdia del territori, voluntariat, sinèrgies i col·laboracions entre entitats de custòdia, i qualitat en gestió espais naturals.

JA PODEU RESERVAR LA DATA! US HI ESPEREM A TOTS!

Xarxa de Custòdia del Territori, entitat declarada d'utilitat pública

www.custodiaterritori.org

c.Sagrada Família, 7 (Universitat de Vic) • 08500 Vic • Tel. 938 866 135

Amb el suport regular de: Departament de Medi Ambient i Habitatge de la Generalitat de Catalunya Obra Social de Caixa Catalunya | Universitat de Vic | Organitzacions i persones membres de la Xarxa