14.7.11

Presentació del Marketplace 'Demana un desig' 11/11/11


Una iniciativa pionera a Catalunya promoguda per les entitats de voluntariat per implicar el món empresarial en els projectes socials. Un projecte emmarcat dins la celebració de l’Any Europeu del Voluntariat i el 2n Congrés Europeu de Voluntariat organitzat per la Generalitat de Catalunya.
El proper 14 de juliol, la directora general d’Acció Cívica i Comunitària de la Generalitat de Catalunya, Violant Cervera, i la presidenta de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS), Francina Alsina, explicaran en roda de premsa el projecte del Marketplace 11/11/11 emmarcat dins el 2n Congrés Europeu de Voluntariat organitzat per la Generalitat de Catalunya. Intervindran també en la roda de premsa, el Sr.Josep Ollé Pous, director de l'Àrea d'Acció Social de la Fundació La Caixa, com a principal patrocinador de l’acte i les responsables tècniques del Marketplace, Laura Codina Esther Prats.
En un context de forta crisi econòmica en què el finançament de les entitats socials disminueix i les necessitats socials, la FCVS convoca el Marketplace 11/11/11. Es tracta d’una iniciativa pionera a Catalunya que es posa en marxa des de les entitats de voluntariat per tal d’implicar el món empresarial amb els problemes socials i promoure la Responsabilitat Social Corporativa.
Roda de premsa:
Dia: 14 de juliol
Hora: 12h
Lloc: Col·legi de Periodistes de Catalunya (Rambla Catalunya 10, pral. 08007 Barcelona)
Intervindran:
- Violant Cervera, directora general d’Acció Cívica i Comunitària de la Generalitat de Catalunya
- Josep Ollé Pous, director de l'Àrea d'Acció Social de la Fundació La Caixa
- Francina Alsina, presidenta FCVS
- Laura Codina i Esther Prats, responsables del Marketplace