22.7.11

"Conciliar per educar", materials de l'acte

Ja podeu accedir als materials de l'acte de presentació de l'informe "Conciliar per educar", organitzat per la Fundació Jaume Bofill, ESADE i el Cercle d'Economia el passat 12 de juliol de 2011.

En l'acte hi van participar:

  • Esther Sánchez, secretària d'Ocupació i Relacions Laborals del Departament d'Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya i autora de l'informe.
  • Cristina Brullet, sociòloga i pedagoga, professora titular del Departament de Sociologia de la Universitat Autònoma de Barcelona i investigadora de l'Institut d'Infància i Món Urbà (CIIMU).
  • Carlos Obeso, profesor titular del Departament de Direcció de Recursos Humans i director de l'Institut d'Estudis Laborals d'ESADE.

I des de la fila 0, Maria Obiols de Desigual, Miquel Perdiguer de Catalunya Caixa i Marta Rodríguez d'ABACUS cooperativa.

Van tancar l'acte:

  • Lluís Font, secretari de Polítiques Educatives del Departament d'Ensenyament.
  • Ramon Terrassa, secretari de Família del Departament de Benestar Social i Família.

Us podeu descarregar gratuïtament l'informe clicant aquí.

El vídeo de resum de l'acte:



Conciliar per educar és un informe que, a partir de la constatació que el paper i la implicació de les famílies en l'acompanyament de l'escolaritat dels fills i filles és determinant en l'èxit educatiu, vol obrir una nova línia de reflexió en què la conciliació tingui com a eix de referència l'educació dels infants, i de la qual en derivi una sinèrgia entre el món educatiu, l'empresarial i l'esfera familiar. [Font: Fundació Bofill]

Fitxa

Conciliar per educar

Autor/s: Esther Sánchez Torres. Amb les aportacions de Cristina Brullet, Dolors Comas d'Argemir, Miquel Martínez i Sara Pons

Col·lecció: Informes Breus

Núm.: 34

Nombre de pàgines: 110

Any de publicació: 2011

ISBN: 978-84-85557-83-7

Dipòsit legal: B-27127-2011

Stock: EXHAURIT

Preu amb IVA inclòs: Gratuït



Descripció: El paper i la implicació de les famílies en l'acompanyament de l'escolaritat dels fills i filles és determinant en l'èxit educatiu. Amb aquest informe volem obrir una nova línia de reflexió en què la conciliació tingui com a eix de referència l'educació dels fills i filles, i de la qual en derivi una sinèrgia entre el món educatiu, l'empresarial i l'esfera familiar.