17.6.11

Saps què és la responsabilitat social?

El blog del Dixit divulga la conferència de Josep Maria Canyelles sobre l'RS:


Saps què és la responsabilitat social?

La Responsabilitat Social (o Responsabilitat Social de les Empreses) és el compromís –voluntari i solidari – que pren una entitat més enllà del que s’ha establert en la legislació vigent. Aquest compromís s’enfoca cap a àmbits com el laboral, l’acció social o el medi ambient, entre d’altres.

Conscients que avui en dia aquesta responsabilitat suposa un repte, a DIXIT hem organitzat una conferència que us pot anar molt bé per aprendre tot el que cal saber:

La Responsabilitat Social:
reptes per a empreses, organitzacions socials i persones


Sota aquest títol, Josep Maria Canyelles ens explicarà com es pot gestionar amb èxit aquest enfocament empresarial de caire social i respondrà a algunes qüestions com saber si és possible l’ètica en el negoci o si es pot conciliar la responsabilitat social amb el benefici econòmic.

Canyelles és un expert en la matèria i té un bloc on publica notícies de forma periòdica sobre el tema.

La gestió d’aquesta responsabilitat suposa un repte d’excel·lència que no és fàcil de portar a terme, però que val la pena fer l’esforç.

La conferència us pot ser d’interès i, per això, us convidem a venir-hi. L’acte es realitzarà el proper 29 de juny a les 17 h. Recordeu que per assistir-hi heu d’enviar-nos un correu electrònica dixit.bsf@gencat.cat, o bé trucar-nos al 93 551 76 99. Cal indicar nom, cognom i telèfon de contacte.