16.6.11

Jornada de presentació del programa irene't


JORNADA: PRESENTACIÓ DEL PROGRAMA IRENE.T

A càrrec de Josep Maria Canyelles, expert en responsabilitat social de les empreses i organitzacions, promotor de collaboratio, iniciativa per als Territoris Socialment Responsables, coordinador de la Comissió d’RSE de l’Ass.Cat.de Comptabilitat i Direcció, assessor tècnic en RSE de la Cambra de Comerç de Barcelona i del Consell de Cambres de Catalunya, col·laborador de l’Associació per les Nacions Unides en matèria d’RS, exdirector de l'Institut Català del Voluntariat, i col·laborador docent de diferents universitats i programes formatius d’alta direcció.
La conferència tractarà aspectes com el desenvolupament de la responsabilitat social de les empreses que ha comportat que també les organitzacions socials i les públiques hagin començat a incorporar aquest enfocament de gestió, que facilita tenir en compte les inquietuds de la societat en el funcionament, els impactes o les relacions amb els grups d'interès.
Data: dijous 16 de juny de 18.00 a 20.30 hores.
Lloc: sala d'actes, Casa Caritat.

IRENE.T és un programa que pretén fomentar i estimular el treball en xarxa i la cooperació entre les organitzacions i professionals del Tercer Sector, és a dir, de les empreses socials, tant públiques com privades, que treballen en l'àmbit de la formació professional i l´ensenyament. El projecte l´engloben 15 entitats, de diferents països d´Europa com Regne Unit, Polònia, Itàlia, Alemanya, Eslovènia, Grècia, Xipre, Suècia i Dinamarca.

A través d´aquest projecte, Casa Caritat pretén, per una banda, donar suport als intercanvis internacionals de bones pràctiques i de formació, proporcionant les eines i els serveis necessaris. I per altra banda, pretén esdevenir el referent territorial per fer arribar les eines i serveis, fruit de l´intercanvi europeu, a altres entitats públiques i privades de caire social del nostre entorn més proper.