25.5.11

Seminari sobre RSE per a pimes, microempreses i emprenedors a Badalona

L'Institut Municipal de Promoció de l'Ocupació de l'Ajuntament de Badalona organitza per a aquesta tarda (25 de maig) un seminari sobre la Responsabilitat Social de les Empreses i la seva orientació a la millora de la gestió i de la competitivitat.

El seminari serà dirigit per Josep Maria Canyelles, promotor de Responsabilitat Global.

Fitxa tècnica:


NOM CURS: LA RESPONSABILITAT SOCIAL DE LES EMPRESES: MILLORA LA
GESTIÓ I LA COMPETITIVITAT

ORGANITZACIÓ: La Unitat de Foment Empresarial de l'Institut Municipal de Promoció de l'Ocupació de l'Ajuntament de Badalona.



DESCRIPCIÓ CURS: L'objectiu d’aquest curs es comprendre què pot aportar l'RS a la meva PIME; conèixer els fonaments sobre com es gestiona i entendre casos concrets.

DURADA CURS: 3 hores
DATA: 25 de MAIG
HORARI:  De 16:00 a 19:00 h
BENEFICIARIS/ÀRIES: Emprenedors i empreses de recent creació amb necessitats formatives
bàsiques o avançats.

CONTINGUT
- Aportacions Fundamentals  de l'RS a les Pimes.
- Fonaments sobre sobre com es gestiona l'RS a les Pimes.
- Exposició de casos concrets d'RS a les Pimes

LLOC DE REALITZACIÓ: IMPO. CAN BOSCÀ, Nova Cançó, 1

Web: www.impo.cat

L'Institut Municipal de Promoció de l'Ocupació (IMPO) és un organisme autònom de l'Ajuntament de Badalona, creat l'any 1993, que compte amb el suport de diferents institucions de carácter supramunicipal, entre altres: la Generalitat de Catalunya, a través del Servei d’Ocupació de Catalunya, la Diputació de Barcelona, a través de la Xarxa de municipis, la Unió Europea, a través Fons Social Europeu, i el Consell Comarcal, a través del Pacte Territorial per a la Promoció Econòmica i l’Ocupació del Barcelonès Nord.