28.2.11

Un vídeo del president de Justícia i Pau arrasa a internet

[ca] Un vídeo de l’economista i president de Justícia i Pau Arcadi Oliveres s’està convertint en un fenomen social al YouTube. Ha acumulat en poques setmanes més de 600.000 visualitzacions i cada dia en suma uns milers més.

[es] Un vídeo en castellano del economista y presidente de Justicia i Pau Arcadi Oliveres se está convirtiendo en un fenómeno social en YouTube. Ha acumulado en pocas semanas más de 600.000 visualizaciones y cada día suma unos miles más.



[ca] L’èxit del vídeo està en la contundència i claredat habitual de les intervencions en públic d’Arcadi Oliveres i en allau de dades i noms que ofereix. En aquest cas, és una denúncia de les perversions i hipocresies del sistema econòmic vigent. En una segona part del vídeo, argumenta amb xifres i informes la necessitat que té l’economia espanyola de rebre immigrants, més enllà de les consideracions humanitàries. La intervenció forma part de la seva participació en un taula rodona organitzada aquest desembre per la Federació d’Associacions d’Immigrants del Vallès.

[es] El éxito del vídeo está en la contundencia y claridad habitual de las intervenciones en público de Arcadi Oliveres y en avalancha de datos y nombres que ofrece. En este caso, es una denuncia de las perversiones e hipocresías del sistema económico vigente. En una segunda parte del vídeo, argumenta con cifras e informes la necesidad que tiene la economía española de recibir inmigrantes, más allá de las consideraciones humanitarias. La intervención forma parte de su participación en un mesa redonda organizada este diciembre por la Federació d'Associacions d'Immigrants del Vallès.