6.2.11

Presentació del Teaming, a càrrec de Jil van Eyle

La Comissió de Responsabilitat Social de l'Associació Catalana de Comptabilitat i Direcció (ACCID) inicia la programació de sessions per al 2011

Per a la primera sessió de l'any ens ha semblat que seria molt interessant per a tothom conèixer el promotor del Teaming, Jil van Eyle.

24 de febrer
Jil van Eyle: "Teaming, acció social entre tots i des de baix cap a dalt"
18'30h a l'IDEC-UPF (Balmes / Rosselló)

Tantes vegades hem pensat en donar un cop de mà, tantes vegades hem volgut posar el nostre granet de sorra per fer que el món sigui un lloc millor en el que viure... Però sembla que mai trobem temps, el moment o el mode de fer-ho. Teaming neix sota la idea de que la unió fa la força i proposa sumar les nostres ganes de donar un cop de mà d’un mètode molt senzill: sumar microdonacions d’1euro per persona.
  • La sessió acabarà a les 20'00 i en el tram final aprofitarem per a intercanviar punts de vista i fer comentaris d’actualitat (ISO26000, RS10...)
  • Us prego que confirmeu la vostra participació a la sessió al Jordi Torrents: jorditorrents2006 [arrova] gmail.com
  • A la propera sessió (març), es presentarà el manual  de “Empresa i llengua. Un enfocament de responsabilitat social empresarial per a aportar valors a tots els grups d'interès”
Aquesta sessió de la Comissió de Responsabilitat Social de l'ACCID té caràcter obert per a tothom que hi vulgui assistir, però cal confirmar la participació.