10.1.11

Una conspiració militar plana sobre la massiva mort d'aus

Xavier Borràs/Ecodiari | Actualitzat el 10/01/2011 a les 14:25h

L'assassinat d'un alt funcionari dels EUA que volia denunciar fumigacions al cel d'Arkansas abona la idea

John P. Wheeler III
La massiva mort d'ocells la nit de Cap d'Any a la població nord-americana de Beebe (Arnkansas) —que ha tingut rèpliques a Lousiana i, també, a Euripa— agafa un altre caire en les últimes hores en diversos mitjans que especulen amb una conspiració en què s'associa el fenomen amb l'assassinat, el passat dia 28 de desembre, de l'ex assessor i expert en armes químiques i biològiques dels governs de Ronald Reagan, George Bush i George Bush fill, John P. Wheeler III .

Segons aquestes hipòtesis la mort d'aquest expert i els milers d'ocells morts té una relació directa: Wheeler va ser trobat amb senyals d'haver estat assassinat, segons ha informat la policia de Delaware.

La nova teoria es basa en una filtració capturada als serveis secrets russos, segons qual s'hauria elaborat un informe per al primer ministre rus, Vladímir Putin, a càrrec de la Direcció d'Intel ligència Militar Estrangera (GRU). En aquest informe del qual no s'especifica res més, s'informa a Putin que un dels majors experts dels Estats Units en armes biològiques i químiques havia estat assassinat després d'haver llançat una amenaça directa contra la pròpia administració i les autoritats nord-americanes. L'amenaça, suposadament feta per Wheeler , es basava en la denúncia pública, que una prova militar duta a terme pels Estats Units, consistent en una fumigació ( chemtrail ) de gas verinós havia estat la causant de la mort dels 5.000 ocells a Arkansas de la setmana passada. Aquest fenomen que va ser acompanyat per un altre no menys espectacular com l'aparició l'endemà, dia d'Any Nou, de milers de peixos morts (s'estima que van ser 100.000) surant en un riu també de la localitat de Beebe, a Arkansas.

Aquests avions de fumigació aèria,segons l'informe, tindrien el seu lloc d'operacions a la  Base Aèria de Little Rock (Arkansas) i en els últims mesos haurien estat involucrats en 'proves de dispersió' de gasos verinosos en la guerra de l'Afganistan usant químics obtinguts a partir dels dipòsits d'armes de l'Iraq i emmagatzemats al Pine Bluff Arsenal, que també es troba a Arkansas.

Segons aquest informe, els EUA van traslladar de l'Iraq al Pine Bluff Arsenal unes 63.000 tones mètriques del gas verinós fosgè, que es descriu com una de les armes químiques més temuda i que afecta les vies respiratòries i literalment causa l'explosió dels pulmons.

Encara que en aquest informe no s'especificava el nom del funcionari assassinat, i coneixedor de la causa d'aquests desastres, tot sembla indicar que es referia a l'esmentat John Wheeler, encara que tampoc aquesta dada es confirmava en la nota.

L'ex alt càrrec havia estat vist per última vegada el 28 de desembre en un tren que cobria la ruta entre Washington i Wilmington, la capital de l'estat de Delaware. A partir d'aquí es perd el seu rastre. Amb posterioritat, les restes de Wheeler, de 66 anys, van ser trobats en un abocador de la localitat de Cherry Island, quan un camió d'escombraries va descarregar el seu contingut i entre les deixalles es va trobar el cadàver de l'ex assessor dels tres presidents.

Seguint amb aquesta versió, actualment s'està a l'espera dels resultats definitius de l'autòpsia, si bé en els preliminars d'aquests estudis, ja es va establir que es tracta d'un assassinat. No obstant això, la policia, no sembla tenir moltes pistes sobre com va ocórrer el crim.