28.1.11

Receptes per evitar residus a la cuina

Us presentem una iniciativa per a promoure una conducta familiar més sostenible, el que en podríem dir responsabilitat social individual o familiar


El Consell Comarcal de l’Anoia impulsa el projecte Recicla't a la cuina, que té per objectiu inventar i difondre un tipus de cuina pròpia de la comarca, de baix impacte ambiental i econòmica, que contribueixi a la prevenció de residus a la cuina i fomenti la recollida selectiva dels residus domèstics a les llars de la comarca. Amb les receptes dels ciutadans s'elaborarà un llibre de cuina que es publicarà per Sant Jordi. De moment, la pàgina web ja recull més de 40 receptes.

Fins aquest febrer es podrà participar al procés ciutadà per elaborar els continguts d'un llibre de cuina de l'Anoia. Els interessats poden participar-hi apuntant-se als tallers de cuina gratuïts, enviant les receptes per correu electrònic (reciclatalacuina@anoia.cat) o portant-les directament a l'ajuntament.

El llibre pretén recopilar les receptes i bones pràctiquesa la cuina que s’impartiran als cursos i les receptes i comentaris que hagin fet arribar els ciutadans. El llibre de receptes es publicarà per la Diada de Sant Jordi i també estarà disponible en versió digital al web de la campanya. La millor recepta serà premiada amb un lot de productes de la terra valorat en 200 € de l’Agrobotigade la Cooperativa Agro Igualada.

Font: Jornal.cat