13.1.11

IV Congrés de Comptabilitat i Direcció

Logo
L'ACCID ja està preparant el IV Congrés de Comptabilitat i Direcció, que se celebrarà el 26 i el 27 de maig de 2011 a Barcelona, al Campus Ciutadella de la Universitat Pompeu Fabra, i del qual podeu veure el pre-programa.

El Congrés constarà de diverses conferències i tallers sobre temes d’actualitat i d’interès per als professionals de la comptabilitat i la direcció d’empreses, entre els quals com cada any també les matèries de Responsabilitat Social.

III Congrés Català de Comptabilitat i DireccióEn aquesta edició comptarem amb la participació de M. del Mar Raventós, presidenta de Codorniu, i José Antonio Gonzalo Angulo, president de l’ICAC, entre d’altres ponents.

Podeu trobar més informació del Congrés a www.accid.cat/congres.

Sessions simultànies i comunicacions

Està previst realitzar fins a 30 sessions simultànies de treball (tallers), on es presentaran les comunicacions rebudes i acceptades pel Comitè Científic.

Els autors de les comunicacions acceptades rebran un certificat acreditatiu. Totes les comunicacions rebudes s’inclouran en un llibre (+ cd), que es lliurarà als assistents al Congrés.

Des de l’ACCID creiem que aquest Congrés és un bon escenari per tal que, tant aquelles persones que treballen diàriament en temes de recerca, com aquells professionals que apliquen els desenvolupaments comptables en el món empresarial, presentin els seus estudis i les seves experiències de manera que es fomenti l’intercanvi d’idees i coneixements.

Per això, convoquem:

- Investigadors, docents i estudiants de les àrees de la comptabilitat i la direcció d’empreses.
- Professionals de la comptabilitat, la gestió, l’auditoria i la direcció financera.
- Professionals de l'Administració i de l'empresa privada que presentin les seves experiències, casos rellevants i pràctiques sobre el terreny.

Temàtica de les comunicacions

El Congrés s'estructura a partir de dotze eixos temàtics generals, que agrupen diversos grups de treball amb temàtiques concretes:

- Comptabilitat financera i auditoria
- Comptabilitat de cooperatives i entitats no lucratives
- Comptabilitat de gestió i costos
- Comptabilitat i gestió pública
- Emprenedoria i creació d’empreses
- Història de la comptabilitat
- Intangibles
- Organització i sistemes de informació
- Relacions comptabilitat -fiscalitat
- Responsabilitat Social
- Valoració d'empreses
- Reforma comptable i NIIF

Quan presentar-les

El termini de lliurament de les comunicacions finalitza el 28 de febrer de 2011.

CATALÀ ]     [ CASTELLANO ]
Presentación



Amb la col·laboració de



ESADE

Nota: Josep Maria Canyelles és coordinador de la Comissió de Responsabilitat Social de l'ACCID i coordinador del bloc corresponent del Congrés.