24.1.11

Crida per ponències "intel·ligents" // Call for "smart" papers

Entre les temàtiques hi ha les de sostenibilitat intel·ligent o edificis intel·ligents

Aquest any tindrà lloc la 13a edició del BDigital Global Congress que se celebrarà del 31 de maig al 2 de juny de 2011. El congrés se centrarà en el concepte de l’Smart World, i abordarà temàtiques com: Smart Buildings, Smart Nets, Smart Office, Smart Home, Smart Phones, Smart Energy, Smart Vehicles, Smart Sport & e-Health, Smart Social Media, Smart Banking, Smart Sustainability i Smart Cities, entre d’altres.

Actualment estem treballant en el desenvolupament del contingut de les sessions i per aquest motiu oferim l'oportunitat a les empreses, institucions, administracions públiques i centres tecnològics amb experiència dins d'algun d'aquests camps a  fer-nos arribar la seva proposta de ponència. En aquest moment, obrim el període de recepció de candidatures CALL FOR "SMART" PAPERS.

Si creu que la seva experiència en alguna de les anteriors vessants esmentades, pot aportar valor afegit als assistents del congrés, empleni el formulari i participi en el  BDigital Global Congress 2011 com a ponent!

L'últim dia per enviar la proposta de ponència és el
18 de febrer de 2010 a les 12:00h. Totes les candidatures rebran resposta abans del 4 de març de 2011.

L'animem a participar i a formar part d'aquest esdeveniment amb més de 12 anys de trajectòria!
Si té coneixement d'alguna empresa, institució o entitat del seu entorn que pot estar interessada en presentar-se, no dubti a fer-les partíceps reenviant-les aquesta invitació.


Josep Maria Canyelles - Responsabilitat Global