23.1.11

Convocatòries


  • Premis de Civisme 2010

    Logotip Premis Civisme 2010
    Cadascun d'aquests Premis de Civisme estimula i premia accions i treballs, fets des d'àmbits professionals i franges d'edat ben diferents, que tractin els valors cívics o que en proposin reflexions i actuacions. El conjunt de tots tres, amb la diversitat de modalitats que ofereix, pretén arribar a un espectre social el més ampli possible.
    Termini: 28 de febrer de 2011
  • Segona edició del concurs de relats curts 'Per a un comerç just'

    SETEM Catalunya, amb la col·laboració d'Alternativa3, FETS Finançament Ètic i Solidari, Intermón Oxfam i Xarxa de Consum Solidari, convoquen la segona edició del Concurs de Relats Curts "Per a un comerç just" amb l'objectiu de reflexionar sobre les actuals injustícies del comerç internacional i l'alternativa que ofereix el Comerç Just. La temàtica, doncs, haurà de girar al voltant del concepte de Comerç Just i concretament, al voltant del principi no explotació infantil.
    Termini: 8 de març de 2011
    PDF amb les Bases del concurs



    Convocat el 2n Concurs de Relats de Voluntariat Social

    La Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) convoca el II Concurs de Relats de Voluntariat per promoure la idea que el voluntariat social val la pena! L'objectiu és donar veu a tots aquells voluntaris i voluntàries que cada dia dediquen part del seu temps als altres.