10.9.10

Fem soroll pels Objectius del Mil·lenni

Logo de Fes Soroll pels ODMLogo de SenseExcuses 2015
L’any 2010 és una data clau en la lluita contra la pobresa i la consecució dels Objectius de Desenvolupament del Mil·lenni (ODM). Fa 10 anys de la signatura de la Declaració del Mil·lenni, i per tant només resten cinc anys per arribar al termini fixat per la Comunitat Internacional per assolir els ODM. I malgrat els progressos, el seu compliment és incert, més encara amb l’amenaça que suposa l’actual crisi.


Per això, Ban Ki-moon, secretari general de les Nacions Unides, ha convocat, del 20 al 22 de setembre, una Cimera d’Alt Nivell dedicada als ODM en el marc de l'Assemblea General de les Nacions Unides a Nova York. L’objectiu és avaluar els progressos i els reptes pendents i plantejar un pla de rescat per complir els ODM.

Logo Podem eradicar la pobresa 2015En aquest marc, el cap de setmana previ a la Cimera (17-19 setembre), es posa en marxa una acció global de suport, que l’ANUE recolza, als ODM sota el lema Fem soroll pels ODM per posar de relleu la importància de la Cimera i reclamar l’assoliment dels ODM. Xiulets, despertadors, cassolades arreu del món per recolzar els ODM alçant la veu.

Veure més info a xarxanet.org
www.senseexcuses2015.org