15.7.10

Premi Candi Villafañe de projectes per a la promoció d’Igualtats d’Oportunitats

L’Ajuntament de Lleida convoca la segona edició del Premi Candi Villafañe de projectes per a la promoció d’Igualtats d’Oportunitats i la no discriminació, de caràcter biennal i d’àmbit estatal, per premiar i reconèixer projectes que fomentin la igualtat d’oportunitats.

Aquest premi vol seguir significant, alhora, un record al desaparegut Candi Villafañe com a persona solidària, sensible i lluitadora per les desigualtats socials, i un reconeixement a la seva tasca com a Regidor de Serveis
Personals de l’Ajuntament de Lleida.

El premi pretén impulsar projectes i actuacions d’intervenció en el territori que fomentin la igualtat d’oportunitats en diferents àmbits com; infància i adolescència, igualtat de gènere, gent gran, persones amb discapacitat física, psíquica o sensorial, persones excloses socialment o amb risc d’exclusió, etc.

La Regidoria de Serveis Personals i Salut Pública de l’Ajuntament de Lleida fa una convocatòria oberta a totes les entitats d’iniciativa social, administracions locals, centres educatius i centres universitaris d’àmbit estatal, que presentin un projecte d’intervenció en igualtats d’oportunitats.

Bases


Vota'nsPodeu votar els blocs preferits fins el 9 de setembre. Enguany, a banda de votar els blocs, també podeu valorar cada entrada publicada. Aquesta valoració (“M’agrada”) incideix en el resultat final, ja que cada cinc suposen un vot per al bloc. Clica la icona!