27.7.10

Govern i agents socials creen el nou portal català de la Responsabilitat Social

Us informem de la publicació del nou portal sobre Responsabilitat Social, www.rscat.cat (www20.gencat.cat/portal/site/rscat), que la Generalitat ha posat en marxa conjuntament amb les organitzacions empresarials i sindicals més representatives de Catalunya, en el marc del Consell de Relacions Laborals.

El portal RScat neix amb l’objectiu de construir un espai de referència en el que puguin confluir les principals actuacions i iniciatives, tant públiques com privades, que es porten a terme a Catalunya per al foment de la Responsabilitat Social.

Tothom està convidat a consultar aquest espai en el qual s'hi pot trobar informació sobre les eines i experiències relacionades amb la incorporació de criteris de responsabilitat social en la gestió d’empreses i organitzacions, en les decisions de compra i consum i en la gestió responsable per part de l’administració pública.

Amb l’objectiu que el portal esdevingui referent en temes de responsabilitat social a Catalunya, considerem interessant la incorporació de continguts, experiències i actes del major nombre d’organitzacions possible. En aquest sentit, es posa a disposició una adreça de correu rscat@gencat.cat per tal que s'hi puguin fer arribar les aportacions i suggeriments així com les accions de promoció de la responsabilitat social que s'impulsin per tal que puguin ser incorporades al portal RScat.

Finalment, amb la voluntat de donar la màxima visibilitat al portal RScat, es demana la incorporació en els portals de cadascuna de les entitats, un destacat amb la imatge i l’enllaç al nou portal RScat, podeu trobar la imatge a incorporar en el següent enllaç: Descarrega imatge RScat.



Entitats impulsores




Vota'nsPodeu votar els blocs preferits fins el 9 de setembre. Enguany, a banda de votar els blocs, també podeu valorar cada entrada publicada. Aquesta valoració (“M’agrada”) incideix en el resultat final, ja que cada cinc suposen un vot per al bloc. Clica la icona!