3.6.10

Lliurament de premis de “5 caves x 5 projectes solidaris”



Inline ImageEl proper 3 de juny es lliuraran els premis del concurs “5 caves x 5 projectes solidaris” al Palau Robert de Barcelona, amb la col·laboració del celler Cava Berdié i la botiga de xocolates Petit Plaisir.
La Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS), juntament amb el celler penedesenc Cava Berdié, ha organitzat el concurs “5 caves x 5 projectes solidaris”. Es tracta d’una iniciativa que s’ha obert a les 275 entitats de voluntariat social que formen part de a FCVS perquè puguin presentar els seus projectes solidaris.

Les 5 entitats escollides rebran els beneficis de la venda dels cinc caves Berdié durant un any (Berdié Brut Rupestre, Berdié Brut Nature, Berdié Brut Rosé, Berdié Nature Reserva i Berdié Brut Nature Gran Reserva). Si la venda es fa directament al celler o per internet, el celler destinarà un 7% dels beneficis als projectes socials, si la venda es fa a través de distribuidor, el percentatge serà del 0’7%.

1 comentaris:

Roser Batlle ha dit...

Josep Maria, vaig anar ahir a l'acte i vaig quedar impressionada de la solidesa i alhora senzillesa del projecte. Vaig tenir ben bé la impressió de que ja som (afortunadament) en una altra galaxia de relacions entre entitats socials i sector empresarial.