7.6.10

La Federació Catalana de Voluntariat Social presenta la pàgina web voluntaris.cat


Inline Image
La Federació Catalana de Voluntariat Social aposta per la comunicació a internet i estrena nova pàgina web, nou blog i perfils a les xarxes socials. L’objectiu és potenciar el voluntariat social, per això canvia el domini del seu web que deixa de ser federacio.net per ser voluntaris.cat. L’objectiu és que aquest web es converteixi en un referent de voluntariat a tot Catalunya.

Neix un nou web voluntaris.cat amb l’objectiu de promoure el voluntariat social i l’ambició d’esdevenir un referent a tot Catalunya. La Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) enceta així una nova etapa en què la comunicació a través d’internet i la presència a les xarxes adquireixen gran rellevància.

L’objectiu del web és promoure el voluntariat social en tots els seus aspectes: donar-lo a conèixer entre la població, potenciar la col·laboració amb projectes socials per part de diferents empreses i intensificar les relacions amb els mitjans de comunicació. Voluntaris.cat és, a més, un espai idoni per a la interacció de voluntaris i voluntàries de diferents entitats, un espai perquè les entitats socials puguin compartir experiències i intercanviar informacions i un espai també per a totes aquelles persones que desitgen fer un voluntariat i estan buscant una entitat on col·laborar.

Actualitat, agenda i borsa de voluntaris
El web voluntaris.cat és un web molt dinàmic, participatiu i modern que conté molta informació sobre el voluntariat social. 
D’entrada cal destacar l’especial importància que té l’actualitat dins de voluntaris.cat amb un apartat de notícies i una agenda d’actes que vol convertir-se en una eina per saber tot el que està previst en el sector.
A més, cal destacar la presència de la Borsa de Voluntariat, una borsa on-line on les entitats poden fer demandes de voluntariat i els voluntaris poden consultar on poden col·laborar. A més, des del web es pot consultar la llista i el contacte de les quasi 300 entitats federades que treballen en l’àmbit social amb voluntaris.

Un espai per a entitats
Cal destacar també l’espai dedicat a les entitats socials. Es tracta d’un apartat del web en què les entitats poden trobar recursos útils per a la seva tasca del dia a dia i, alhora, posar a disposició d’altres entiats guies i recursos que hagin elaborat per tal d’enfortir les relacions i obtenir beneficis compartits.

Blog Val la pena! i xarxes socials
Paral·lelament a la posada en marxa de voluntaris.cat, la FCVS presenta també el blog Val la pena! Es tracta d’un blog creat per a donar veu a totes les persones i entitats que fan un voluntariat social i també per a les empreses que han col·laborat amb la FCVS. La idea és crear un espai personal i sincer en què els diferents implicats en el voluntariat social puguin explicar les seves experiències en primera persona.
A més, la FCVS ja té un perfil a Twitter i crearà properament una pàgina i un  grup a Facebook.

www.voluntaris.cat http://blog.voluntaris.cat/
http://
twitter.com/voluntaris_cat