3.6.10

"El Valor dels Lideratges"

La Direcció General de Responsabilitat Social Corporativa del les Illes Balears us convida a la conferència:

"El Valor dels Lideratges"

a càrrec de Josep M. Lozano, professor de l'Institut d'Innovació Social d'ESADE, Fundador de l'Institut Persona, Empresa i Societat i ha estat Director de l'Observatori de la Investigació Socialment Responsable a Espanya.

La conferència es celebrarà dilluns dia 7 de juny a les 19.00h a la Sala d'Actes de l' Edifici Sa Riera ( C/ Miquel dels Sants Oliver, 2. Palma).

Una vegada finalitzada la conferència tendrà lloc el lliurament dels Diplomes del Curs de postgrau Expert/a Uniersitari/ària de Responsabilitat Social Corporativa.

La conferència l'organitza el Curs d'Expert/a Universitari/ària en Responsabilitat Social Corporativa. Títol propi de postgrau.

Direcció General de Responsabilitat Social Corporativa
Plaça Son Castelló, 1
Palma 07009
Tel. 971 17 63 41, Ext. 64615


Expert/a Universitari/ària en Responsabilitat Social Corporativa. Títol propi de postgrau de la UIB (16 crèdits)

El proper 7 de juny a les 19h a la Sala d'Actes de l'edifici de Sa Riera se realitzarà l'acte de cloenda del curs. La conferència de clausura se titula El Valor dels Lideratges a càrrec del Sr. Josep M. Lozano, professor de l'Institut d'Innovació Social d'ESADE i Fundador de l'Institut Persona, Empresa i Societat.
Les empreses tenen un paper central a la societat actual i han d’estar preparades per poder respondre a les diferents demandes que se’ls plantegen des de diferents col·lectius d’aquesta societat. Afortunadament, cada cop hi ha més exemples del món de l’empresa que mostren com la maximització del benefici i la generació de valor per als accionistes són compatibles amb polítiques empresarials que afavoreixen, també, objectius socials i mediambientals. Així doncs, aquest curs de postgrau té com a objectiu contribuir a la formació necessària perquè aquests exemples d’empreses siguin cada cop més nombrosos.
L’Expert/a Universitari/ària en Responsabilitat Social Corporativa (RSC) presenta i analitza de manera rigorosa el concepte de RSC, discuteix aspectes com l’ètica empresarial i la reputació, i dóna els instruments necessaris perquè les empreses i les administracions públiques puguin incorporar elements de responsabilitat social dins la planificació, la gestió i l’organització de la seva activitat. Així mateix, també s’estudiaran els referents de la comunicació d’informació social i la seva verificació externa, com també les polítiques públiques per al foment de la responsabilitat social de les empreses en l’àmbit espanyol, local i europeu.
Dirigit a: A totes les persones interessades en la temàtica de la RSC. El curs pot ser útil tant per a persones diplomades i llicenciades que just han aconseguit el títol corresponent com per a aquelles persones que, amb o sense títol universitari, fan feina actualment en una empresa o a les administracions públiques.
Horari del curs: Les classes s’impartiran els dimarts i dijous de 17 a 20 hores, des de l’octubre de 2009 a l’abril de 2010.
Preu i condicions de pagament: El preu total del curs és de 500 euros, que s’hauran d’abonar en un únic pagament. No es retornarà l’import de la matrícula en cas de renúncia de l’alumne/a.
Terminis d'inscripció: Oberta fins al 7 d’octubre de 2009. L’admissió al curs es farà per ordre d’inscripció.
Lloc d'inscripció: Sa Riera - c/ Miquel dels Sants Oliver,núm 2, 2n pis
Lloc de realització: Edifici universitari Sa Riera.
C/ de Miquel dels Sants Oliver, 2. Palma.
Metodologia: Presencial


Patrocinat per
logo govern