18.6.10

Conferència “Canvi climàtic i la gran transició cap a un món descarbonitzat”

Conferència “Canvi climàtic i la gran transició cap a un món descarbonitzat”
Dimarts 22 de juny, a les 12 hores, a l'Auditori de l'IDEC-Universitat Pompeu Fabra (Balmes/Rosselló).

Josep Canadell, director tècnic del Global Carbon Project i membre del Panel Intergovernamental de Canvi Climàtic de les Nacions Unides, ens parlarà de què proposa la comunitat científica internacional per a una transició cap a una societat més sostenible i, en concret, baixa en carboni.

Aquesta conferència s'inscriu en el marc de la 2a Convenció de signants de l'Agenda 21 de Barcelona 2010-2011 i inaugura el cicle Transicions cap a una Barcelona més sostenible.

Es prega confirmació d'assistència a la Secretaria de l'Agenda 21.
Secretaria de l'Agenda 21
c. Nil Fabra, 20. 08012 Barcelona
Tel. 93 256 25 93
Fax: 93 237 08 94

Presentació del ponent i del Global Carbon Project
Josep Canadell, català resident a Austràlia i gran comunicador, és membre del Panel Intergovernamental de Canvi Climàtic de les Nacions Unides i director executiu del Global Carbon Project.
El Global Carbon Project es un programa d'aliances de l'Earth System Science Partnership destinat a donar suport a la comunitat científica per establir coneixement compartit comú, que serveixi de base al debat i l'acció política per desaccelerar l'increment de gasos d'efecte hivernacle. El projecte és promogut per l'International Geosphere-Biosphere Programme, l'International Human Dimension Programme, el World Climate Research Programme i Diversitas.
Més informació del projecte: http://www.globalcarbonproject.org