16.6.10

Cicle de Jornades Territorials Xarxa Compra Reciclat

Cicle de jornades territorials de la Xarxa Compra Reciclat

L’Agència de Residus de Catalunya, en el marc de les actuacions que es porten a terme per a la promoció del mercat del reciclatge a Catalunya, enguany organitza el cicle de jornades de la Xarxa Compra Reciclat.

Les jornades se celebren a les diferents demarcacions de Catalunya, amb el propòsit d’arribar al màxim administracions públiques i empreses interessades en les qüestions relacionades amb la contractació ambientalment correcta, i més concretament amb la compra de productes reciclats, reciclables i/o biodegradables.

Lloc i dates de celebració i accés al formulari d'inscripció

Tarragona, 15 de juny de 2010
Terres de l'Ebre, 22 de juny de 2010
Girona, 29 de juny de 2010
Lleida i Alt Pirineu i Aran, 7 de juliol de 2010
Catalunya Central, 14 de juliol de 2010

Programa de la jornada de Tarragona de la Xarxa Compra Reciclat [PDF, 221,16 KB.]


  • Programa de la jornada d'Amposta de la Xarxa Compra Reciclat [PDF, 197,22 KB.]





  • Formulari d'inscripció a les jornades 





  • A més, el 28 d’octubre tindrà lloc la II Trobada de la Xarxa Compra Reciclat, amb el propòsit de concloure el cicle de jornades, tot integrant el conjunt d’aspectes plantejats.

    L’eix central d’aquestes jornades és la Xarxa Compra Reciclat, un espai de trobada virtual entre oferents i demandants de productes reciclats, reciclables i/o biodegradables. En aquest sentit, les trobades pretenen donar a conèixer les experiències d’èxit dels membres de la xarxa, tot presentant l’àmplia gamma de productes que s’ofereixen així com les estratègies de contractació i/o compra que s’estan portant a terme des de diferents entitats.

    Els propòsits d’aquest cicle de jornades són els següents:
    • promoure la interrelació entre els agents del mercat: oferents i demandats
    • establir mecanismes per a l’intercanvi d’informació
    • presentar el marc teòric (normativa, plans, instruments, altres) de la compra ambientalment correcta, i en concret de productes reciclats
    • debatre la situació actual del mercat d’aquests productes i les tendències a mig i llarg termini.

    S’adrecen als agents interessats en la compra verda, compra ambientalment correcta i especialment compra de productes reciclats, reciclables i/o biodegradables. Agents demandants: administracions públiques, entitats i empreses. Agents oferents: empreses fabricants i/o distribuïdores de productes reciclats, reciclables i/o biodegradables.

    Font: Agència de Residus