7.5.10

Properes jornades d'RSE

Jornada final RSE.PIME

El proper 14 de maig tindrà lloc l’acte de presentació del balanç i les experiències resultants del programa RSE.pime gestió responsable, empresa sostenible. El programa RSE.pime ha acompanyat durant 15 mesos 30 petites i mitjanes empreses catalanes en la incorporació de criteris de gestió responsables en cadascuna de les organitzacions. Ara és el moment de fer balanç i donar a conèixer els resultats del programa i les bones pràctiques portades a terme per les organitzacions participants, per tal serveixin de referència a la resta d’empreses catalanes.
Organitzen: Dept. de Treball de la Generalitat de Catalunya i Consell de Cambres de Comerç de Catalunya
Lloc: Saló Daurat de la Casa Llotja de Mar, Passeig d’Isabel II, 1 de Barcelona.
Programa: balanç i les experiències resultants del programa RSE.pime
Confirmar: 93 416 94 57 oinscripcions_sce.treball@gencat.cat

Jornada d'RSE a Móra d'Ebre
Data: dimarts, 11 de maig de 2010
Lloc: Arxiu Comarcal de la Ribera d'Ebre. C. Antoni Gaudí, 23. MÓRA D'EBRE

Programa de la jornada:

  • 9.00 h El procés d’implantació de la RSE a les organitzacions beneficiàries dels ajuts Leader. A càrrec del personal del CIS.
  • 9.30 h Ponència: “Pimes i Responsabilitat Social. Fer empresa escoltant la societat”. A càrrec del Josep Maria Canyelles.
  • 11.00 h Pausa cafè
  • 11.30 h Visita a una organització que aplica RSE: experiència de la Unió Agrària Cooperativa S.C.C.L (Reus). A càrrec de Lambert Pascual, Director Administratiu.
Organitza: CIS (Consorci Intercomarcal d'Iniciatives Socieconòmiques)
Font: http://ca.gsrural.org/agenda/jornada-sobre-responsabilitat-social-empresarial/Accés al programa en PDF 





Altres jornades

Us recordem les altres jornades que se celebraran aquest mes de maig on es tractarà de la Responsabilitat Social, ja sigui de manera central o de manera complementària, o comptaran amb la nostra col·laboració.
També podeu accedir a tres vídeos de reportatge de la Jornada “La competitivitat, l'RS, i l’ocupabilitat en temps de crisi” que l'ACEDE va organitzar el 24 de novembre de 2009, amb la col·laboració de Responsabilitat Global: Reportatge de la Jornada “La competitivitat, l'RS, i l’ocupabilitat en temps de crisi”