6.4.10

La Nit més responsable, a Igualada

Josep Maria Canyelles va presentar el sentit de l'RSE a l'Anoia

Dissabte 27 de març va tenir lloc en un restaurant de la Pobla de Clarament, a prop d'Igualada (Anoia), “La Nit”, un sopar de presentació de la temàtica que durant l'any 2010 serà l’eix vertebrador de les activitats programades per l’entitat Jove Cambra Internacional Igualada (www.jcigualada.cat).



Com ja vam avançar, enguany el tema central és la Responsabilitat Social Corporativa. La Fundació Ecom, essent com és, un referent comarcal en la integració laboral de persones amb discapacitat, participa conjuntament amb JCI d’aquest eix, aportant-hi el vessant social.

Abans del sopar, Josep Maria Canyelles, promotor de Responsabilitat Global va desenvolupar una conferència on va explicar i exemplificar què vol dir que una empresa sigui socialment responsable. Va prendre part en l'acte el president del Consell Comarcal de l'Anoia, Marc Castells, autoritats de l’administració local, empreses de la comarca, representants i empreses associades a la Unió empresarial de l’Anoia així com representants de Jove Cambra Internacional.

Notícia a AnoiaDiari.cat:


Una seixantena d’emprenedors es donen cita al sopar anual de l’entitat on es van presentar els principals projectes per aquest any

La Responsabilitat Social Corporativa, protagonista de La Nit de la Jove Cambra

ECONOMIA DIMARTS, 30 MARÇ 2010. 03.00H

La Jove Cambra d’Igualada va celebrar dissabte el seu sopar anual, 'La Nit', que va congregar a una seixantena d’emprenedors i autoritats al restaurant Mas dels Vivencs, a la Pobla de Claramunt. Enguany, la trobada va girar al voltant de la Responsabilitat Social Corporativa, un tema que l’entitat potenciarà molt aquest any amb diferents activitats i propostes. L’objectiu és fer arribar al món empresarial la importància d’aquest concepte que consisteix en garantir l'èxit d'una empresa integrant consideracions socials i ambientals en les seves activitats.

Precisament per ressaltar aquesta vessant, la trobada d'enguany va incorporar una conferència prèvia al sopar. La xerrada va anar a càrrec de Josep Maria Canyelles, expert en responsabilitat social corporativa, consultor d’empreses i assessor de diversos governs i de la Cambra de Comerç de Barcelona en aquest àmbit, que va explicar i exemplificar amb molta claredat què vol dir que una empresa sigui socialment responsable. [continuar llegint]

Altres referències:

1 comentaris:

Jordi Puiggròs ha dit...

Bona nit Josep Maria,

M'agradaria compartir un petit article sobre el consum responsable que he fet motivat per la teva presentació a La Nit més responsable:

http://jordipuiggros.wordpress.com/2010/05/03/responsabilitat-social-rscu/

Salutacions,